20 Νοεμβρίου 2014

Μπροστά στη συντριβή του ο Βενιζέλος βλέπει Γιωργάκη και Σημίτη

γαπ99
Η εκλογική πανωλεθρία που τον περιμένει τον ανάγκασε να δει τους δυο άσπονδους...συντρόφους του. Ο λόγος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο που ενώ βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης, σήμερα, Τετάρτη, έκλεισε ραντεβού με τους δύο πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ, με τους οποίους θα συζητήσει ξεχωριστά όλα τα επίμαχα ζητήματα που απασχολούν τόσο τη χώρα όσο και το κόμμα.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη το κατώφλι του γραφείου του κ. Βενιζέλου στο υπουργείο Εξωτερικών θα περάσει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Βενιζέλου, στην ατζέντα της συνάντησης θα είναι η πορεία της χώρας γενικότερα και πιο ειδικά η ελληνική οικονομία, τα εσωτερικά θέματα και η εξωτερική πολιτική.
Επίσης, θα συζητηθεί και η κατάσταση του κόμματος, το οποίο, σύμφωνα με ομιλία του κ. Βενιζέλου, ετοιμάζεται για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Οι δύο άνδρες έχουν να βρεθούν δημόσια από την επεισοδιακή πολιτική εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέας Παπανδρέου, την 1η Δεκεμβρίου, στο Ζάππειο. Εκεί, υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού, κατά την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, δημιούργησαν ατμόσφαιρα αποδοκιμασίας για το νυν πρόεδρο του κόμματος.
Την Παρασκευή, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον Κώστα Σημίτη. Ως σημείο συνάντησης ορίστηκε το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

by onpolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: