18 Νοεμβρίου 2014

Ο τρελός του χωριού, ο λαγός, ο Αδωνις Γεωργιάδης και οι εκλογές!

Είναι ο τρελός του χωριού ή λαγός; Στο δίλημμα αυτό η απάντηση είναι η δεύτερη για τον Αδωνι Γεωργιάδη.
Ο αθυρόστομος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας με τις επιθετικές του
δηλώσεις για το ΠΑΣΟΚ και το κάλεσμα στον Πρωθυπουργό «να καταθέσει στη Βουλή όλα όσα έχουν συμφωνήσει με την τρόικα και το ΠΑΣΟΚ ας μην τα ψηφίσει, να πάμε σε εκλογές» ουσιαστικά αποκάλυψε το plan B της Νέας Δημοκρατίας.

Στη δήλωση που έκανε σήμερα το πρωί στο Mega είπε ακόμα στοχεύοντας το ΠΑΣΟΚ ότι «όποιος δεν αντέχει να κάνει αυτή τη δουλειά, να αλλάξει δουλειά... Εδώ και έξι μήνες μετά τις Ευρωεκλογές, το ΠΑΣΟΚ έβαλε φρένο...».

Και είναι απορίας άξιο πως επιτίθεται τόσο ανοιχτά, προκλητικά θα έλεγα, εναντίον του κόμματος που συγκυβερνά τη στιγμή μάλιστα που η τρόικα εγείρει παράλογες, προκλητικές και επικίνδυνες απαιτήσεις ιδίως για τη ρύθμιση των 100 δόσεων την οποία θέλει να ουσιαστικά να αδρανοποιήσει βάζοντας εισοδηματικά κριτήρια, ενώ επιπροσθέτως δημιουργεί τεράστια πολιτικά προβλήματα στην κυβέρνηση με τη συμπεριφορά του επικυρίαρχου που επιδεικνύει.
Είναι απορίας άξιο πως επιτίθεται τόσο ανοιχτά, προκλητικά θα έλεγα, εναντίον του κόμματος που συγκυβερνά τη στιγμή μάλιστα που η τρόικα εγείρει παράλογες, προκλητικές και επικίνδυνες απαιτήσεις Και ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν είναι κανένα τυχαίο στέλεχος, είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Μπορεί στο παρελθόν να έκανε εκείνη την απαράδεκτη δήλωση για τις καταθέσεις και να αναδιπλώθηκε στη συνέχεια, όμως δεν είναι δυνατόν να κάνει δεύτερο πολύ μεγάλο λάθος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα χωρίς συνέπειες.
Οπότε το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι πως υπάρχει μία ισχυρή μερίδα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ.

Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία βλέπουν ότι δεν πρόκειται να καταλήξει ομαλά η αξιολόγηση και από τώρα άρχισαν να δημιουργούν κλίμα ώστε να επιρρίψουν τις ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ.
Αλλά θα πρέπει να κατανοήσουν ότι αυτό ουδεμία αξία έχει για τους πολίτες και τους ψηφοφόρους. Θα πρόκειται για μυωπική εντελώς επιλογή που θα ενισχύσει το ΣΥΡΙΖΑ και θα προκαλέσει μεγαλύτερη αστάθεια στο πολιτικό ναρκοθετώντας την πορεία της οικονομίας.
Θανάσης Λυρτσογιάννης/ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια: