28 Νοεμβρίου 2014

Αυτή είναι η χριστιανική πολιτοφυλακή που θα πολεμήσει εναντίον των ισλαμιστών δολοφόνων της ISIS

πολιτοφυλακη
Χιλιάδες Χριστιανοί έχουν ήδη καταταγεί σε μια νέα πολιτοφυλακή, η οποία ονομάζεται «Ταξιαρχία της Νινευή». Η πρώτη διμοιρία, η οποία αποτελείται από 500 πολεμιστές είναι έτοιμη να ριχθεί στη μάχη εναντίον των ισλαμιστών δολοφόνων της ISIS.

Σύμφωνα με το Presstv.ir:

Μετά την επέλαση της ISIS στο βόρειο Ιράκ, την κατάληψη της Μοσούλης και των διώξεων που υπέστησαν οι μειονότητες στη χώρα, οι Χριστιανοί που ζουν εδώ και αιώνες στο Ιράκ αντιλήφθηκαν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να υπερασπιστούν οι ίδιοι τους εαυτούς τους.

Μετά από πέντε μήνες εκτοπισμών, οι Χριστιανοί του Ιράκ αποφάσισαν να αντεπιτεθούν και να πάρουν πίσω τη γη τους.

Ο πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου των Γεζίντι, Hadi Baba Sheikh είχε ζητήσει παλαιότερα τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση των μειονοτήτων. Σε πρώτη φάση, τουλάχιστον 500 Χριστιανοί θα εκπαιδευθούν από τους Κούρδους Πεσμεργκά, ενώ σύμφωνα με κορυφαίο Χριστιανό αξιωματούχο από το Έρμπιλ, χιλιάδες άλλοι έχουν ήδη καταταγεί στην Ταξιαρχία και αναμένουν με τη σειρά τους να εκπαιδευτούν.

Αν και οι Χριστιανοί του Ιράκ επανειλημμένα απηύθυναν εκκλήσεις για βοήθεια στη διεθνή κοινότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους τζιχαντιστές, οι «φωνές» τους δεν εισακούσθηκαν. Οι δυτικές χώρες δεν έκλεισαν μόνο τα αυτιά και τα μάτια τους στο δράμα των ανθρώπων αυτών, αλλά σφράγισαν ερμητικά και τις «πύλες» τους, απαγορεύοντας στους διωκόμενους Χριστιανούς να μεταναστεύσουν.

Hellasforce

Posted by spitha80 

Δεν υπάρχουν σχόλια: