16 Ιανουαρίου 2015

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ 1,5 ΕΚΑΤ. ΑΝΕΡΓΟΥΣ!!!

Εκλογές 2015 - Κουίκ: Υπεύθυνος ο Σαμαράς για 1,5 εκατ. ανέργουςΔριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό, στην συγκυβέρνηση, αλλά και μέρος της αντιπολίτευσης (ΚΙΔΗΣΟ, Ποτάμι) εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος περιοδεύει σε Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα και Καβάλα.
«Ο αριστεροφοβικός Σαμαράς, που είναι σε ένα κόμμα που υποτίθεται ότι σέβεται την ελεύθερη οικονομία και την ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως και το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, είναι αυτός που έστειλε στην ανεργία ενάμιση εκατομμύριο ιδιωτικούς υπάλληλους, που "κατέβασε" τα ρολά σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και που έστειλε στους πλειστηριασμούς το "κεραμίδι" δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας» ανέφερε.

Ο κ. Κουίκ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στο αγροτικό πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τις εξής δεσμεύσεις, που θα μπουν εκ μέρους του Κινήματος στην όποια προγραμματική συμφωνία σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, η οποία είναι αναγκαίο να ενώσει όλους τους Έλληνες, δίνοντας ρεαλιστικές λύσεις για την ελληνική οικονομία και την κάθε ελληνική οικογένεια ξεχωριστά: «Δεσμευόμαστε, ότι οι αγρότες θα έχουν πέντε χρόνια αφορολόγητο πετρέλαιο, έναν απόλυτα χαμηλό ΦΠΑ στα λιπάσματα και τα φάρμακα και ρύθμιση των χρεών τους και πολύ περισσότερο εκείνων που έχουν μείνει στην "κακή» ΑΤΕ".
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: