16 Ιανουαρίου 2015

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου: «Αξιοποιούμε το αεροδρόμιο της Σπάρτης και αναζωογονούμε την περιοχή»

''Καταρτίζουμε τον οδικό χάρτη των ενεργειών μας για την αξιοποίηση του αεροδρομίου Λευκοχώματος Σπάρτης, ώστε να δώσουμε ώθηση και ανάπτυξη στην μέχρι πρότινος παραμεθόρια περιοχή της Λακωνίας'' δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 και αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Σωματείο Φίλων του Αεροδρομίου Σπάρτης, ώστε να καλυφθούν τα ελλείμματα και τα προβλήματα λειτουργίας του στην προηγούμενη περίοδο. 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου έθεσε ως κύριες κατευθύνσεις την ανάπτυξη του αεραθλητισμού και της εκπαίδευσης επαγγελματιών πιλότων, «μετατρέποντας μια πεθαμένη περιοχή σε ένα ζωντανό ανταγωνιστικό χώρο», όπως δήλωσε και συμπλήρωσε ότι το σχέδιο είναι ήδη έτοιμο στις βασικές του αρχές, μετά τη συνεργασία με τους Φίλους του Αεροδρομίου. 
Ο κ. Τατούλης σημείωσε τέλος ότι η Περιφερειακή Αρχή είναι παρούσα παντού σε όλα τα θέματα που αφορούν την Πελοπόννησο και επέκρινε τη στάση όσων προβάλλουν την άγνοιά τους ώστε να μη ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: