21 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Γ.Μπέζος
Καθημερινά και από κοντά παρακολουθεί την πορεία τους ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γ.Μπέζος

Ξεκινά τις επόμενες ημέρες το έργο αναδιαρρύθμισης του ισογείου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής των τριών νέων Περιφερειακών Ιατρείων Πεταλιδίου-Μεθώνης-Βλαχόπουλου και  παραδίδονται το καλοκαίρι. Την άλλη εβδομάδα παραλαμβάνεται ο ιατροτεχνολογικός και ξενοδοχειακός τους εξοπλισμός  προυπ. 90.000€ 

Ύστερα από την αναβάθμιση των Κ.Υ Πύλου-Μεσσήνης και Μάνης ώριμη και η μελέτη για την ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου
και του Κ.Υ Γαργαλιάνων



Με  απόλυτα ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση των έργων  Υγείας  στο Νομό Μεσσηνίας που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ.

Αυτό επιβεβαιώθηκε χθες Τετάρτη 18/2/2015 από το Διοικητή του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γεώργιο Μπέζο κατά την επίσκεψή του στους χώρους των εργασιών.

Πρώτος σταθμός του ήταν  το νέο Περιφερειακό Ιατρείο στο Δ.Δ Πεταλιδίου  συνολικού προϋπολογισμού 307.000€ όπου και οι εργασίες υλοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς. Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η φάση των μπετών.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το νέο Περιφερειακό Ιατρείο στο Δ.Δ Μεθώνης προϋπολογισμού 270.000€ όπου εκεί οι εργασίες επανεκκινούν την ερχόμενη εβδομάδα αφού επιλύθηκε και το πρόβλημα με την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Τέλος σήμερα κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας μαζί με τον ανάδοχο εργολάβο του έργου της αναδιαρρύθμισης του ισογείου της Κυπαρισσίας προϋπολογισμού 1.260.000€ πραγματοποίησαν συνάντηση στην ανωτέρω Νοσηλευτική Μονάδα προκειμένου να μεθοδεύσουν και να συντονίσουν με τον πλέον  ομαλό τρόπο την έναρξη των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: