11 Φεβρουαρίου 2015

«Κύριε Βαρουφάκη τύπωσέ το και να το έχεις μαζί σου στο Eurogroup»

Στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η κυρία Μακρή ανάρτησε φωτογραφία της επιτύμβιας πλάκας με τα ονόματα των 3 παιδιών, που εκτελέστηκαν, μεταξύ εκατοντάδων Κρητικών, από τα γερμανικά στρατεύματα τον Σεπτέμβριο του 1943 στην περιοχή Βιάννου Ηαρακλείου Κρήτη
Φωτογραφίες από τις ναζιστικές θηριωδίες κατά τη διάρκεια της Κατοχής καλεί τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Βαρουφάκη, να πάρει μαζί του στο κρίσιμο Eurogroup της ερχόμενης Τετάρτης, η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ραχήλ Μακρή.
Στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η κυρία Μακρή ανάρτησε φωτογραφία της επιτύμβιας πλάκας με τα ονόματα των 3 παιδιών, που εκτελέστηκαν, μεταξύ εκατοντάδων Κρητικών, από τα γερμανικά στρατεύματα τον Σεπτέμβριο του 1943 στην περιοχή Βιάννου Ηαρακλείου Κρήτης.
«Σ’αυτό εδώ το μετόχι στις 14-9-1943 σκοτώθηκαν από τους Γερμανούς, αφού βασανίστηκαν απάνθρωπα, τα παιδιά του Γεωργίου Βερβελάκη από το Κεφαλοβρύσι Βιάννου, Ευαγγελία 8 ετών, Μαρία 12 ετών, Στυλιανός 13 ετών, γιατί αρνήθηκαν να δείξουν πού είχε κρυφτεί ο πατέρας τους», αναγράφεται στην επιτύμβια πλάκα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενη στον κ. Βαρουφάκη, να αναφέρει: «Κύριε υπουργέ των Οικονομικών τύπωσέ το και να το έχεις μαζί σου στο Eurogroup».

Δεν υπάρχουν σχόλια: