17 Φεβρουαρίου 2015

EUROGROUP… Κρατάει ψηλά το λάβαρο ο Βαρουφάκης… Ο Γιάννης ξεβρακώνει τη ναζιστική Ε.Ε: «Μας εξαπάτησαν…» (Βίντεο)

EUROGROUP… Κρατάει ψηλά το λάβαρο ο Βαρουφάκης… Ο Γιάννης ξεβρακώνει τη ναζιστική Ε.Ε: «Μας εξαπάτησαν…» (Βίντεο)
EUROGROUP… ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ… 
Δηλώσεις υπερηφάνειας στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της συνεδρίασης από τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίο μίλησε φανερά για εξαπάτηση της χώρας: «Δεν έχω αμφιβολία ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και εν τέλει θα υπάρξει συμφωνία, θεραπευτική για την Ελλάδα και καλή για την Ευρώπη. Απορρίψαμε το πρόγραμμα γιατί δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία, είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης», ανέφερε αρχικά.


Και συνέχισε: «Η συμφωνία Τσίπρα-Ντάισελμπλουμ ήταν πραγματική διέξοδος. Ο Μοσκοβισί μου παρουσίασε προσχέδιο πριν το Eurogroup που θα ήμουν ευτυχής να υπογράψω. Το προσχέδιο Μοσχοβισί αναγνώριζε την ανθρωπιστική κρίση – Η επέκταση θα έπαιρνε την μορφή μεταβατικού προγράμματος.Αυτό το κείμενο απεσύρθη από τον πρόεδρο του Eurogroup και αντικαταστάθηκε από άλλο, που μας πήγαινε πίσω. Θέλαμε πάρα πολύ να καταλήξουμε, όμως η νεφελώδης έννοια της «κάποιας ευελιξίας» δεν μας το επιτρέπει.

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για μια έντιμη συμφωνία τις επόμενες μέρες – Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εργαστεί προς αδιέξοδο, μη επωφελές για το σύνολο των Ευρωπαίων. Ζητάμε από την άλλη πλευρά που θέτει τον όρο «ευελιξία» να τον αποσαφηνίσει.

Για το αν θα υποβάλει αίτημα παράτασης: Το επόμενο 48ωρο πρέπει η Ευρώπη να αναδιοργανωθεί για να υπάρξει κοινό έδαφος.
hellasforce
ΒΙΝΤΕΟ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: