12 Μαΐου 2015

Χυδαία επίθεση Άδωνι - Καθύβρισε καρκινοπαθή μέσω Twitter!

Χυδαία επίθεση Άδωνι - Καθύβρισε καρκινοπαθή μέσω Twitter!
Κάθε όριο χυδαιότητας ξεπέρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε κριτική που του άσκησε καρκινοπαθής, χρήστης του Twitter, για τα εγκληματικά έργα και τις εμετικές δηλώσεις του όσο ήταν υπουργός Υγείας, ο γνωστός τηλεπωλητής βιβλίων δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ψεύτη (!) και να κάνει... διάγνωση ότι δεν πάσχει από καρκίνο!
«Όταν είπα προ ολίγων ημερών ότι τα νοσοκομεία του ΕΣΥ θα κλείσουν, έπεσαν ως συνήθως να με φάνε. Πάει και το ΑΧΕΠΑ», έγραψε στον λογαριασμό του ο Γεωργιάδης, για να λάβει την απάντηση του χρήστη «Τζορτζάλ» πως όταν εκείνος ήταν υπουργός και o ίδιος έκανε χημειοθεραπείες, έλεγε ότι μόνο οι ασθενείς σε τελικό στάδιο επείγουν, παροτρύνοντας τον να μη μιλάει για κατάντια.
Τότε ο πρώην υπουργός αντί να σωπάσει, να ντραπεί και να ζητήσει συγγνώμη, αφού διέψευσε ότι είχε κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση, «κατηγόρησε» τον πολίτη ότι δεν είναι καρκινοπαθής (!) και τον χαρακτήρισε ψεύτη.
«Καρκίνο είχα, όχι Αλτσχάιμερ. Θυμάμαι άριστα και τι συνέβαινε και τι είχες δηλώσει σαν υπουργός Υγείας. Αυτά πες τα στη ΔΑΠ», ήταν η απάντηση του καρκινοπαθούς.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: