7 Ιουλίου 2015

Τουρίστας στη Μεσσηνία ήταν πάντα ο κ. Σα(χλα)μαράς-Άφησε τον νομό χωρίς εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!

Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να ''φάει'' τον Γιάννη Λαμπρόπουλο. 
Ένα άνθρωπο, έναν πολιτικό, που το ήθος του , η αξιοπρέπειά του , η αγωνιστικότητα του  και τόσα άλλα χαρίσματα που τον διακρίνουν, τον είχε μεγάλη ανάγκη ο τόπος μας.
Αυτόν τον μεγάλο πολιτικό άφησε εκτός ο κ. Σα(χλα)μαράς για να ικανοποιήσει τα αιμοβόρα ένστικτά του.
Ούτε ένα έργο δεν έκανε στην Μεσσηνία είτε ως Υπουργός, είτε ως Πρωθυπουργός. Το μόνο που έκανε ήταν να βολέψει με τα ρουσφέτια του εκατοντάδες κολαούζους, που τον ακολουθούν με σκυμμένο κεφάλι.
Ας μας πει ένα έργο που έκανε στη Μεσσηνία. 
Αντίθετα ο Γιάννης Λαμπρόπουλος έχει στο ενεργητικό του δεκάδες έργα στη Μεσσηνία που φέρουν την υπογραφή του. Με πρώτο και καλλίτερο τον δρόμο Τρίπολης-Καλαμάτας.Αλλά από ποιο να αρχίσει κανείς και σε ποιο να τελειώσει. Στήριξε και στηρίζει την Νέα Δημοκρατία με όλες του τις δυνάμεις.
Πάλεψε γενναία στο δημοψήφισμα υπέρ του ΝΑΙ μόνος του και χωρίς την ιδιότητα του βουλευτή. Την ίδια ώρα που ο κ. Σα(χλα)μαράς δεν κατάφερε να πείσει, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Ελληνικό λαό.  Την Ν.Δ την έχει καταβαραθρώσει και την κατάντησε ΠΟΛΑΝ. Κάτω από το 15% έριξε τα ποσοστά της ο ανεκδιήγητος αυτός άνθρωπος.  Η κατραπακιά που έφαγε στο πρόσφατο δημοψήφισμα σήμανε για αυτόν και το άδοξο πολιτικό του τέλος.  
Ευτυχώς που ξέρει να φτιάχνει πίτσες και θα έχει κάτι να ασχοληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: