5 Αυγούστου 2015

Εκδηλώσεις διοργανώνει ως τις 21 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρομματαίων Ιθώμης

 "Η Αρχαία Μεσσήνη", υπό την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας και του Δήμου Μεσσήνης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: Κυριακή 9 Αυγούστου: ρεμπέτικη βραδιά από το Σύγχρονο Μεσσηνιακό Ωδείο Καλαμάτας στην πλατεία του χωριού στις 9.30 μ.μ.
Δευτέρα 10 Αυγούστου: "Παιδική χαρά" δημιουργική απασχόληση με ομαδικά παιχνίδια και παιδικό karaoke, στο σχολείο του χωριού στις 7 μ.μ..
Τετάρτη 12 Αυγούστου: παιδικό κινηματογραφικό έργο στην πλατεία του χωριού στις 9 μ.μ.

Πέμπτη 13 Αυγούστου: παραδοσιακή βράδια στην πλατεία του χωριού στις 9 μ.μ. με χορούς από τον Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Βέργας και τον Χορευτικό Σύλλογο του χωριού "Αναψυχή". Θα υπάρχουν εδέσματα φτιαγμένα από τις γυναίκες του χωριού.
Σάββατο 15 Αυγούστου στις 10.30 μ.μ. μουσική βράδια στην πλατεία του χωριού.
Κυριακή 16 Αυγούστου: "Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα" του Βασίλη Αναγνώστου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας, σε επιμέλεια Μαρίας Λαζάρου. "Ενός νεκρού μύρια έπονται" της Μέμης Αναστασοπούλου από το Διεθνή Πολιτιστικό Σύλλογο "Ανάδραση" και τα παιδιά του χωριού στην Πλατεία της Αρχαίας Μεσσήνης στις 9 μ.μ.
Τρίτη 18 Αυγούστου: πάρτι για τη νεολαία στο σχολείο του χωριού στις 10.30 μ.μ.
Παρασκευή 21 Αυγούστου: "Βόλτα στα αστέρια" στο σχολείο του χωριού στις 9.30 μ.μ. με τον Ιωάννη Οικονομόπουλου και τον Ανδρέα Ρεϊτζόπουλο.
Εως τις 20 Αυγούστου θα υπάρχει στο χώρο του σχολείου η εικαστική εγκατάσταση "Οταν η ύλη χάνεται. Το νερό στους 100 βαθμούς χάνει το σώμα του και γίνεται ατμός. Μια διαδραστική διαδρομή μέσα σε μια. Πέρασμα μέσα από την ζωή, τον θάνατο και την αθανασία" του Βενετσάνου Μπαλόπουλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/ekdiloseis/item/72791-ekdiloseis-mavrommati-ithomis

Δεν υπάρχουν σχόλια: