8 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτική Δραστηριότητα ΚΚΕ

Πρόγραμμα παρεμβάσεων του ΚΚΕ εν όψει των εκλογών, με θέμα: «Τους δοκίμασες… Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου.
Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει τις ακόλουθες παρεμβάσεις εν όψει των εκλογών, με θέμα «Τους δοκίμασες… Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής», τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου.




Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη:





·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κουφαλάκο, θα περιοδεύσει στα χωριά Μερώπη, Οιχαλία και στο πανηγύρι του Μελιγαλά στις 19:00 το απόγευμα. 



·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Διασάκο και την Αγγελική Ζαφείρη, θα περιοδεύσει στη γειτονιά της Ράχης, στις 19:00 το απόγευμα. 



·         Ο Σαράντος Κουκούμης, θα μιλήσει στο χωριό  Πυργάκι,  στην πλατεία του χωριού, στις 20:00 το απόγευμα. 



Τρίτη 8 Σεπτέμβρη:



·         Το μέλος της γραμματείας της  ΚΕ του ΚΚΕ Κώστας Μπάτσικας, θα περιοδεύσει στο Εργοστάσιο της Συκικής, στις 10:00 το πρωί.



·         Στο καφέ «Ανατολή» στην οδό Λακωνικής, θα μιλήσει το μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ Κώστας Μπάτσικας στις 20:30.



·         Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Αντώνη Κατσά, θα περιοδεύσει στην Καρδαμύλη, στις 19:00 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει ομιλία στο χώρο της ΓΑΙΑ, στις 20:30.





Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη:



·         Ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του δήμου Καλαμάτας, στις 10:00 το πρωί.





Δεν υπάρχουν σχόλια: