1 Μαρτίου 2016

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:Παραμένουμε σε αγωνιστική επιφυλακή και ετοιμότητα για τη συνέχιση του αγώνα!!!

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Χανδρινού την Κυριακή 28/ Φλεβάρη και σύμφωνα με την απόφαση της Συντονιστικής επιτροπής αποφασίσαμε να αποσύρουμε τα τρακτέρ από το μπλόκο μας, που για 40 μερόνυχτα παλεύουμε ενάντια στα εξοντωτικά μέτρα και σχέδια της κυβέρνησης και της ΕΕ, η οποία κάτω από τις κινητοποιήσεις μας, δεν έχει φέρει ακόμη στη Βουλή το ασφαλιστικό σχέδιο-λαιμητόμος.
Ο οργανωμένος αγώνας που δίνουμε όλες αυτές τις μέρες, το πλαίσιο αιτημάτων που καθορίσαμε, η ενότητα και ο πανελλαδικός συντονισμός στον αγώνα, που πετύχαμε τα 69 μπλόκα από όλη τη χώρα, αποτελούν παρακαταθήκη για τα αιτήματα μας αλλά και για τη συνέχεια του ίδιου του κινήματος. Δεν είναι αγώνας μια και έξω, ούτε συγκυριακός, αλλά μακρύς και δύσκολος.

Το οργανωμένο κίνημα της μικρομεσαίας αγροτιάς θα συνεχίσει να παλεύει ενάντια σε αυτή την πολιτική. Με τα μπλόκα και με όσες άλλες μορφές πάλης θα είναι κάθε φορά οι κατάλληλες. Δεν έχουμε, άλλωστε, άλλη επιλογή. Αν δεν παλέψουμε θα χαθούμε.
Παραμένουμε σε αγωνιστική επιφυλακή και ετοιμότητα για τη συνέχιση του αγώνα ανάλογα με το τι θα προβλέπουν τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, απαιτώντας να γίνουν πράξη οι κυβερνητικές δεσμεύσεις. Πολύ περισσότερο που οι κυβερνητικές υποσχέσεις μπορεί να είναι υπό την αίρεση των δανειστών.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: