7 Μαρτίου 2016

Καλαμάτα:Μήνυμα ελπίδας από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

''Υπάρχει εναλλακτική πρόταση'' 
Μέσα στη κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ''Αλέξανδρος Κουμουνδούρος'' , μίλησε σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, κ.Παναγιώτης Λαφαζάνης. ο οποίος  εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ , που δεν αποτελεί πρώτη φορά αριστερά, αλλά για πρώην αριστερούς που εγκατέλειψαν τα χαρακώματα και προσχώρησαν στις τάξεις των μνημονιακών δυνάμεων,όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε αναφέρθηκε και ανέλυσε διεξοδικά τις καταστροφικές συνέπειες των μνημονίων  για την Ελλάδα και τον λαό της. Είμαστε υπό οικονομική κατοχή και χωρίς εθνικό νόμισμα, που είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την οικονομία, και όχι μόνο, κάθε χώρας είπε χαρακτηριστά.
Τόνισε με ιδιαίτερο τόνο τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχουν το ασφαλιστικό και το φορολογικό που θέλουν να εφαρμόσουν οι κυβερνώντες, σε πλήρη συνεννόηση με τους τοκογλύφους-δανειστές μας. Αυτά θα δώσουν τη χαριστική βολή σε όλες τις επαγγελματικές τάξεις της χώρας καθώς επίσης στους μισθωτούς και συνταξιούχους, που θα παίρνουν αντί για σύνταξη, ένα φιλοδώρημα. 
Στη συνέχεια ο κ.Λαφαζάνης ανέλυσε τις θέσεις της ΛΑ.Ε , οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την αύξηση των μισθών και των συντάξεων, την επαναφορά των εργασιακών σχέσεων-συλλογικών συμβάσεων και την στάση πληρωμών του επονείδιστου   χρέους ή τουλάχιστον την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους αυτού.













Δεν υπάρχουν σχόλια: