12 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΠΟΥΚΑΡΕ Η ΠΟΕΔΥΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ:»ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ»-ΛΕΥΚΕΣ «ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ» ΠΟΔΙΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΕΙΑΣ-«ΜΑΤΩΜΕΝΑ» ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ,ΓΙΑΤΡΟΙ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ!!!

podfdf
Κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί απο εργαζόμενους νοσοκομείων.Δείτε τη στιγμή που μέλη της ΠΟΕΔΥΝ εισβάλλουν στο υπουργείο Εσωτερικών με πανό και πλακάτ , σκαρφαλώνουν  στα κάγκελια και ζητούν να έρθει να μιλήσει μαζί τους… ο Κατρούγκαλος ο κομμουνιστής… που είναι και δίκαιος! 
Να μπουν στο υπουργείο Εργασίας για να συναντήσουν τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο επιχείρησαν νοσηλευτές και καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου. Μόνο που οι αστυνομικοί πρόλαβαν να τους κλείσουν την καγκελόπορτα, απαγορεύοντάς τους την είσοδο στο κτίριο του υπουργείου.

Ακολούθησαν λίγα λεπτά έντασης, με δυο εργαζόμενους να σκαρφαλώνουν τα κάγκελα και τους αστυνομικούς από την άλλη πλευρά να τους τονίζουν πως δεν μπορούσαν να περάσουν, σύμφωνα με τις πηγές από το ρεπορτάζ.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ ειδησιογραφικού πόρταλ, οι εργαζόμενοι ζήτησαν να κατέβει ο  Κατρούγκαλος για να τους συναντήσει, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς θέλουμε τον υπουργό! Να έρθει γρήγορα» «Ντρέπεται να έρθει ρε παιδιά;» «εμείς θα συνεχίσουμε»«κομμουνιστής είναι» και μια γυναίκα απάντησε «μη βρίζεις τους κομμουντιστές»!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σε συμβολικό αποκλεισμό του υπουργείου Υγείας προχώρησαν στις 8 το πρωι μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και νοσηλευτές με τις στολές τους. Κρέμασαν ματωμένες ποδιές και φόρεσαν «ματωμένα» γάντια, ενώ στο σημείο υπάρχουν πανό με συνθήματα κατα του Πολάκη. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο μέσα από την κάμερα του Makeleio.gr Και τον Βαγγέλη Καλαποθάκη…

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αποφάσισε η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠαΣΟΝοΠ), μετά την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε στις 15 Απριλίου, έξω από το Υπουργείο Υγείας. Προκήρυξε νέα τετράωρη στάση εργασίας, (7:00 π.μ.-11:00π.μ.) για σήμερα Πέμπτη, 12 Μαΐου και με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών/τριών. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί ένστολη παράσταση διαμαρτυρίας στις 09:00πμ έξω από το Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: