9 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:Η Χρυσή Αυγή δεν έρχεται για το καλό μας! Ο λαός να τους γυρίσει την πλάτη!

Η Χρυσή Αυγή, το ναζιστικό - φασιστικό μόρφωμα, έχει αποστολή να βγάλει σε πέρας την πιο βρώμικη δουλειά για τα αφεντικά της, τη μεγαλοεργοδοσία, τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές. Στόχος τους είναι το χτύπημα του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Γι αυτό τη στηρίζουν με διάφορους τρόπους  το αστικό κράτος και η μεγαλοεργοδοσία.
Έχει φτιάξει δουλεμπορικά γραφεία για να δίνει εργάτες στα αφεντικά με 18€ μεροκάματο. Προωθεί αυτά που η κυβέρνηση και η εργοδοσία προσπαθεί να νομοθετήσει από καιρό. Ανασφάλιστη εργασία, μισθοί πείνας, χωρίς συλλογικές συμβάσεις. Έτσι θέλουν να φτιάξουν εργαζόμενους τζάμπα και τελικά να μας κάνουν να δουλεύουμε όλοι τζάμπα.
 
Πολλές φορές έχει ζητήσει στη βουλή να επιδοτηθούν οι εφοπλιστές, αυτοί που έχουν τα αεροδρόμια και τις αεροπορικές εταιρείες από τα λεφτά του λαού, των εργαζομένων. Θέλει δηλαδή να επιδοτούνται με ζεστό χρήμα αυτοί που μέσα στην κρίση έχουν κέρδη δις και δεκαετίες οι κυβερνήσεις τους μπούκωναν με ζεστό χρήμα του λαού. 
Κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι το αγαπημένο παιδί των εφοπλιστών. Αυτών τα δάνεια πρότεινε να πληρώνει το κράτος αν… πέσουν έξω τα καράβια τους ή οι offshore τους, την ίδια στιγμή που βγαίνει στο σφυρί, η πρώτη κατοικία για το λαό.
Γι αυτούς και για τους άλλους επιχειρηματικούς ομίλους ζητάει μείωση των φορολογικών συντελεστών τους για τα επόμενα 50 χρόνια! 
Λένε ότι φταίνε οι μετανάστες που υπάρχει φτώχια, ανεργία και επιδίδονται σε δολοφονικές ενέργειες απέναντι τους. Όμως στηρίζουν την άρση του «καμποτάζ» στα καράβια που απολύει τους Έλληνες εργάτες και προσλαμβάνει ξένους επειδή συμφέρει τους εφοπλιστές. Βγάζουν αφρούς όταν βλέπουν ξένο εργάτη και μεροκαματιάρη αλλά δεν βγάζουν άχνα για τις πολυεθνικές που λυμαίνονται τον πλούτο και το τόπο.
Το παίζουν πατριώτες αλλά στηρίζουν τις πωλήσεις των νησιών σε ιδιώτες. Στο όνομα της «αξιοποίησης» των εγχώριων πηγών στηρίζουν τις ιδιωτικοποιήσεις και μάλιστα αγχώνονται για το αν θα διαλέξουμε τον ένα ή τον άλλο ιμπεριαλιστή.
Οι ναζί λοιπόν της Χρυσής Αυγής, έχουν γεμίσει όλη την πόλη αφίσες που καλούν στην ομιλία του αρχηγού τους, φασίστα Μιχαλολιάκου. Ο λαός να το δηλώσει καθαρά: τους γυρνάμε την πλάτη!
Ο λαός της Καλαμάτας, οι εργαζόμενοι, πρέπει να στείλει τους φασίστες στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Είμαστε περήφανοι που οι παππούδες μας πολέμησαν τους χιτλερικούς φασίστες, τους δοσίλογους και τους ταγματασφαλίτες συνεργάτες τους τη δεκαετία του 1940. Δεν θέλουμε τους απογόνους τους, τους υμνητές της χούντας, του Χίτλερ και του Μεταξά. 
Απέναντι σε αυτή τη ναζιστική πρόκληση, όλες οι συνδικαλιστικές δυνάμεις οφείλουν να τοποθετηθούν καθαρά. Είναι καθήκον για κάθε τίμιο συνδικαλιστή, για κάθε αγωνιστή, για κάθε εργαζόμενο να απομονώσει τους φασίστες!
Το τσάκισμα του φασισμού είναι υπόθεση του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Όσο δυναμώνει το εργατικό - λαϊκό κίνημα, ο ταξικός του προσανατολισμός, θα απομονώνεται η επιρροή της Χρυσής Αυγής, θα αποκαλύπτεται στις συνειδήσεις των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: