30 Ιουλίου 2016

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν ! Μπεχρακης, Πατσαρινος, Μακαρης και ανεύθυνη πολιτική σταση.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 
Ακομψη και "ύποπτα" συντονισμένη η επιθεση του τοπικού αυτοδιοικητικου Συριζα στον Περιφερειαρχη Πελοποννησου προσωπικα και στο Δημαρχο Καλαματας.
Η διαφαινόμενη αναπόφευκτη πλέον οριστικη λυση  στο ζητημα των σκουπιδιών μετα τις παλινωδιες και τις αδιέξοδες περιπλανήσεις που κόστισαν σε χρονο και χρηματα που φυσικα δεν περισσεύουν.....ένωσε κομματικές φωνές!!
 Οι τοπικές συμμαχίες που αναδείχτηκαν, προσπαθουν μηπως και την τελευταια στιγμη πιέσουν και ανατρέψουν τη μονη λυση που ειναι η λυση ΣΔΙΤ που προωθεί η Περιφέρεια Πελοποννησου, την οποια, λυσσωδως πάλεψαν συμφεροντα και πολιτικες, ειτε με παραπληροφόρηση, ειτε με λάσπη στον ανεμιστήρα, ειτε με αδιέξοδους νέους σχεδιασμους που δεν τελεσφορησαν.

Πατσαρινος , Μπεχρακης, Μακαρης, σε κοινη συνεντευξη τυπου , έδωσαν με σαφήνεια στην κοινωνια να καταλαβει οτι εμμένουν στη μπαχαλοποιηση της Περιφερειας Πελοποννησου, της Μεσσηνιας, της Καλαμάτας ...! 
Κακοποίησαν επικοινωνιακα την επιστολη που ο Περιφερειαρχης κ. Τατούλης απέστειλε ως ωφειλε στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Πελοποννήσου, με την οποία θετει τους δημάρχους προ των ευθυνών τους και ενημερώνει για τις συνεπειες της καθυστέρησης  εξεύρεσης  λυσης .
Δηλαδη πως εαν δεν υπάρξει αμεσα  λυση  στο θεμα , οι δήμοι θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα αλλά και να ζήσουν με τα σκουπίδια στους δρόμους λογω υπαρκτων προβλημάτων .
Επειδη ομως η περιπλάνηση σε δηθεν άλλες λυσεις τοπικης διαχείρισης, οδηγησε εκτος απο μεγαλη καθυστέρηση και σε αδιέξοδα με την υπόθεση των σκουπιδιων, ειναι ολοφάνερο οτι η αταίριαστη συμμαχία και το στοχευμένο πυρ ομαδόν, που είδαμε στη συνεντευξη τυπου, αφορα ενα συνηθες μεν, ξεπερασμένο δε, σκομη μετρο πίεσης προς την ιδια την Κυβερνηση τους.
Ας αναλογιστούν ομως οσοι με τετοιες συνεντευξεις επιδιώκουν τη συντηρηση του μπαχαλου με τα σκουπιδια , πως τα κωλύματα που δημιουργουν, αντιστρατεύονται τα συμφεροντα της Πελοποννησου,της Μεσσηνίας και της Καλαμάτας και πως μια κοινωνια δεν μπορει να ακολουθει τις δικές τους προσωπικες εμμονες, επιδιώξεις και αδιέξοδα σε μείζονα ζητήματα που αφορουν την υγιεινή, ασφαλεια, περιβαλλον  και ποιότητα ζωης.
Η κοινωνια απαιτει λυσεις φθηνές, οικολογικές και οριστικές με τα σκουπιδια  !
Λοιπές σκεψεις και αυτοδιοικητικα και μη συμφεροντα δεν αφορουν τους πολιτες !
Καλαμάτα 30 Ιουλίου 2016 
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: