31 Αυγούστου 2016

Σάλος!!! Και κερατάς και… δικηγόρος: Κάμερες ξενοδοχείου «έπιασαν» καθηγήτρια με ανήλικο μαθητή – Ποιος την υπερασπίζεται!!!

Kathigitria01
Σάλος ξέσπασε στο Ουέστ Λόθιαν του Εδιμβούργου, όταν βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες καθηγήτριας στο κρεβάτι του πόθου με 17χρονο μαθητή της.
Μετά το χορό του σχολείου πριν από 2 χρόνια, η καθηγήτρια Γαλλικών μαζί με ένα 17χρονο μαθητή, έφυγαν μαζί. Πήγαν σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί όμως τους «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας. Τα πλάνα διέρρευσαν και ξέσπασε το σκάνδαλο. Η φωτογραφία τη δείχνει με τα ξανθά μαλλιά της ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τον 17χρονο μαθητή της όρθιο στην πόρτα του δωματίου να κρατάει ένα μπουκάλι.

Η ίδια λέει ότι δεν θυμάται τίποτα. Το σχολείο όχι μόνο την απέλυσε, αλλά προσέφυγε και στην πειθαρχική επιτροπή του υπουργείου Παιδείας και πέτυχε η Ιζαμπέλ να μην διδάξει ποτέ πια στη ζωή της.
Δικηγόρος της «άτακτης» Ιζαμπέλ είναι ο ίδιος ο σύζυγος της, ο οποίος εκτός από δικηγόρος θέλει να γίνει και κληρικός. Μάλιστα ο φερόμενος ως… κερατάς, τονίζει πως η γυναίκα του είναι αθώα, δεν κοιμήθηκε με κάποιον μαθητή της και τη στηρίζει μέχρι τέλους.
Kathigitria01

Δεν υπάρχουν σχόλια: