2 Σεπτεμβρίου 2016

Πλήγμα για τη Δημοκρατία η έκδοση τεσσάρων μόνο τηλεοπτικών αδειών!

Αποτέλεσμα εικόνας για τηλεοπτικών αδειών
Πλήγμα για τη Δημοκρατία αποτελεί η έκδοση τεσσάρων μόνο τηλεοπτικών αδειών. Η απόφαση της αυταρχικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στερεί την πολυφωνία που αποτελεί θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας, ενώ ταυτόχρονα στέλνει στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους από τα κανάλια που κλείνουν και επίσης στερεί σημαντικά έσοδα για το Ελληνικό Δημόσιο.
Γιατί λοιπόν οι τέσσερις άδειες να μην είναι δεκατέσσερις;
Γιατί να ελέγχουν την ενημέρωση τέσσερις πλουτοκράτες;
Τι σκοπό εξυπηρετεί αυτή η κυβερνητική απόφαση;    
Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/09) η μαραθώνια διαδικασία της δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών – Το παρασκήνιο και οι επίσημες ανακοινώσεις – Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί.
Μετά από 70 και πλέον ώρες, το… σίριαλ τους διαγωνισμού δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών έλαβε τέλος.Εκπλήξεις αλλά και ένα συνολικό τίμημα – ρεκόρ, αποκάλυψαν τα επίσημα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες που ανακοινώθηκαν στις 2.50 το πρωί της Παρασκευής (02/09).
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κάθε δημοπρασία διήρκεσε πάνω από δέκα ώρες, με την πρώτη να ξεκινά το πρωί της Τρίτης (30/08) και να ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, έπειτα από μια μάχη των οκτώ υποψηφίων επί δεκαπέντε ολόκληρες ώρες.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, οι τέσσερις νικητές είναι:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου

2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, ιδιοκτησίας της οικογένειας Καλογρίτσα

3. ΑΝΤΕΝΝΑ T.V. ιδιοκτησίας της οικογένειας Κυριακού

4. ALTER EGO, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη

Eκτός αδειών μένουν το Star, ο Alpha, η εταιρεία Κυπριακών συμφερόντων και ο Ιβάν Σαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: