2 Νοεμβρίου 2016

Σπουδαστικοί Σύλλογοι ΣΤΕΓ-ΣΔΟ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:Όσοι νομίζουν ότι θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια είναι γελασμένοι… ΠΕΜΠΤΗ 3/11 18:30 ΠΛΑΤΕΙΑ 23ης ΜΑΡΤΙΟΥ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Μετά από ομόφωνη απόφαση των συλλόγων ΣΤΕΓ-ΣΔΟ θα συμμετέχουν στο πανελλαδικό φοιτητικό συλλαλητήριο στις 3/11. Πανελλαδικά έχουν πάρει απόφαση 86 σπουδαστικοί και φοιτητικοί σύλλογοι, η συμμετοχή έχει πέραση κάθε προηγούμενο  καθώς πέρυσι με τους μισούς συλλόγους είχε πλημυρίσει η Ελλάδα από φοιτητές!!
 Διεκδικούμε:
1. Άμεση αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού για την Παιδεία στο ύψος των αναγκών μας. Επιστροφή των κλεμμένων αποθεματικών των σχολών μας, χωρίς αυτά οι σχολές μας δεν μπορούν να λειτουργήσουν.
2. Ούτε ευρώ για σίτιση-στέγαση-μετακίνηση-βιβλία-αναλώσιμα. Μηνιαίο επίδομα ενοικίου και σίτισης σε όλους τους φοιτητές και τους σπουδαστές που είναι από άλλες πόλεις. Δωρεάν μετακίνηση των φοιτητών-σπουδαστών σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

3. Όλη η γνώση να δίνεται στο πτυχίο, όχι στη μεταφορά γνώσης εκτός πτυχίου σε πανάκριβα πιστοποιητικά και σεμινάρια.
4. Να σταματήσει η επιχειρηματική λειτουργία σε κάθε τομέα του ΤΕΙ. Άμεση κατάργηση όλων των διδάκτρων στα μεταπτυχιακά.

Οι αγωνίες και τα προβλήματα μας είναι κοινά...
Να είναι κοινή και η απάντηση μας

Όσοι νομίζουν ότι θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια είναι γελασμένοι…
ΠΕΜΠΤΗ 3/11 18:30 ΠΛΑΤΕΙΑ 23ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: