15 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΜΕ:Η επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου «μυρίζει αίμα» - Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας!

Ένταση επικρατεί τα τελευταία λεπτά στο κέντρο της Αθήνας, καθώς οι διαδηλωτές του ΚΚΕ στην Πανεπιστημίου και αριστεριστές και αντιεξουσιαστές στη Σταδίου απωθήθηκαν με χημικά από την αστυνομία, όταν προσέγγισαν τον φραγμό με τις κλούβες, στο ύψος της οδού Αμερικής.
Αυτή την ώρα, οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ επιστρέφουν προς την Ομόνοια, απ’ όπου αναμένεται στη συνέχεια να αποχωρήσουν, ενώ οι αντιεξουσιαστές που είχαν ξεκινήσει από την Πατησίων, έξω από το Πολυτεχνείο, κινούνται τώρα προς τα Εξάρχεια. Εκεί σπεύδουν και αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα.

Τι προηγήθηκε:


Μέσω της Πανεπιστημίου τα μέλη του ΚΚΕ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ ξεκίνησαν πορεία από την Ομόνοια με τελικό προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Αυτή την ώρα, όμως, δεύτερη πορεία, αριστεριστών και αντιεξουσιαστών πορεύεται προς το Σύνταγμα μέσω της Σταδίου.
Παρά το γεγονός ότι τη Δευτέρα ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ πως ενόψει της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στην Αθήνα, απαγορεύονται όλες οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις το ΠΑΜΕ δεν ακύρωσε το σημερινό του κάλεσμα τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση: η επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου «μυρίζει αίμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: