7 Νοεμβρίου 2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ''Φλόγας'' για τον θάνατο του Α.Βγενόπουλου:Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανδρέας Βγενόπουλος
Έφυγε στις 5/11/2016  ένας από τους μεγάλους χορηγούς της Φλόγας.
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, προσέφερε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διακριτικά και αθόρυβα, δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά μας στον Όμιλο Υγεία, χρήματα στις οικογένειες που το είχαν ανάγκη αλλά και προσωπικό χρόνο με όλη την οικογένεια του για τακτικές επισκέψεις στο «Σπίτι» μας.
Εκεί στην πυλωτή, με τσιγάρο και καφέ συζητούσαμε τα καθημερινά προβλήματα μας και η κουβέντα έφτανε και στη κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας και πόσο αυτή επηρεάζει όλους μας.
Μας απαντούσε χαρακτηριστικά «μην μας σκέφτεστε εμάς, (εννοούσε τις μεγάλες επιχειρήσεις του τόπου μας) τον κόσμο σαν και σας να σκέφτεστε»
Από τον Δεκέμβριο του 2008 ο  Όμιλος Υγεία προσέφερε επί σειρά ετών και προσφέρει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στα παιδιά μας. Ακτινοβολίες, χειρουργικές επεμβάσεις, διαγνωστικές εξετάσεις και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο για τα παιδιά μας χωρίς καμία χρέωση. Η αξία των υπηρεσιών αυτών του ΥΓΕΙΑ, τόσο της Διοίκησης όσων και των καταξιωμένων γιατρών που στελεχώνουν το νοσοκομείο, εκτός της οικονομικής αξίας που ανέρχεται σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, είναι για μας μια αίσθηση «ασφάλειας» για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα και πολύπλοκα προβλήματα.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια για την απώλεια αλλά και να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας  για την απόφαση να πραγματοποιηθούν δωρεές στην μνήμη του Ανδρέα Βγενόπουλου στον Σύλλογο Φλόγα. 

To Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας

Δεν υπάρχουν σχόλια: