17 Νοεμβρίου 2016

Πέτρος Τατούλης: «Κωλοτούμπα ο Σύριζα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου»

«Κωλοτούμπα» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη στάση των στελεχών του Σύριζα τα οποία, ενώ συστηματικά ονομάτιζαν «αμαρτωλό έργο» το δρόμο Γύθειο – Αρεόπολη – Γερολιμένας, υπερψήφισαν την πρόταση της πλειοψηφίας να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί στη νέα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020. 
«Πρόκειται για στάση πολιτικά πλήρως ασυνεπή τόσο ως προς την προσωπική τους πολιτική ιδεοληψία, όσο και απέναντι στους Πελοποννήσιους πολίτες» ανέφερε ο κ. Τατούλης, «καθώς μέχρι σήμερα ήταν συλλήβδην αρνητικοί σε όλα τα έργα που κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σήμερα ωστόσο κάτω από την πίεση της απόρριψής τους από τους πολίτες αλλάζουν ριζικά τη θέση τους, όχι όμως τη λαϊκίστικη και επικίνδυνη ρητορική τους».


«Η έξυπνη διαχείριση του προηγούμενου και του νέου προγράμματός μας, όπως επίσης και η ορθολογική και διορατική διοίκηση του έργου από την Περιφερειακή αρχή, μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε έναν από τους κρισιμότερους οδικούς άξονες της Νότιας Λακωνίας και της Μάνης στο σύνολό του, εξοικονομώντας ταυτόχρονα σημαντικούς πόρους για νέα έργα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «ανατρέπουμε με την πολιτική μας και τα έργα μας τον αποκλεισμό μιας ιδιαίτερα σημαντικής περιοχής». 

«Χαιρετίζουμε την προσαρμογή στον πολιτικό ρεαλισμό της πολιτικής που εφαρμόζει η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου, απορρίπτουμε ωστόσο την ευμετάβλητη και ασταθή πολιτική συμπεριφορά της «κωλοτούμπας», που υπαγορεύεται από τα πρόσκαιρα, ιδιοτελή, μικροπολιτικά και μικροκομματικά συμφέροντα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: