21 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουσσος χαλανδριΣυμβαίνουν στο Χαλάνδρι των αναρχο-Συριζαίων
Την πιπεριέρα κρατεί ο Παναγιώτης Αποστόλου
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 σε αίθουσα κτιρίου που ανήκει στο Δήμο Χαλανδρίου, επί της οδού Αλεξάνδρου Παπάγου 7, στον 2ο όροφο, έγινε μια γιορτή για “πρόσφυγες-μετανάστες”, η οποία διοργανώθηκε από ΜΚΟ σε συνεργασία με το Δήμο Χαλανδρίου. Το παράδοξο είναι ότι στη συγκεκριμένη αίθουσα, κάθε Σάββατο γίνεται μάθημα κλασικής κιθάρας διά μέσω της φιλαρμονικής του Δήμου, σε παιδιά δημοτών του Χαλανδρίου. 
Για το λόγο αυτό, επειδή δηλαδή, η αίθουσα είχε καταληφθεί από τη ΜΚΟ, τα παιδιά της κιθάρας στριμώχτηκαν με το δάσκαλό τους σε ένα μικρό δωματιάκι, προκειμένου να κάνουν το μάθημά τους. Εμείς λοιπόν ρωτάμε: Με ποιο δικαίωμα ο Δήμος διαχειρίζεται αίθουσες που προορίζονται για χρήση των δημοτών, σε ξενόφερτες ΜΚΟ;
Γεννάται επίσης το ερώτημα: Η παραχώρηση της αίθουσας έγινε δωρεάν ή με κάποιο χρηματικό αντίτιμο; Στην κάθε περίπτωση, γιατί δεν ενημερώθηκαν οι γονείς των παιδιών; Θα μπορούσαμε ίσως, να συμφωνήσουμε στο ζήτημα της αλληλεγγύης, αλλά δεν συμφωνούμε καθόλου όταν τέτοιες εκδηλώσεις δεν γίνονται για τα ελληνόπουλα του Δήμου, οι γονείς των οποίων πληρώνουν, δίκην χρηματοδότησης, σε μηνιαία βάση δημοτικά τέλη στο Δήμο. Εκτός και εάν το αντίτιμο που είσπραξε ο Δήμος από τη ΜΚΟ, είναι τόσο υψηλό, ώστε να παρέχει το δικαίωμα στο Δήμο να κατατάσσει τους δημότες του σε πολίτες δεύτερης διαλογής. Αλλά, τι τα θέλουμε, τι τα γυρεύομε, ας πρόσεχαν οι Χαλανδραίοι όταν εξέλεγαν για Δημοτική τους Αρχή, την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ωστόσο, έχουμε και άλλη καταγγελία από το Χαλάνδρι. Μας καταγγέλλεται, ότι ο Δήμαρχος Χαλανδρίου έβρισε σκαιότατα υπαλλήλους του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου, όταν εκείνοι του έκαναν παράπονα, γιατί πλένονταν σε πλυντήρια παιδικών σταθμών τα ρούχα “προσφύγων-μεταναστών”. Χρωστάει κάποια απάντηση ο κ. Ρούσος; Θεομπαίχτες πολιτικοί  Στις 30 Νοεμβρίου η Πάτρα τίμησε τον Πολιούχο Άγιο της, Ανδρέα. Έτσι, μας καταγγείλανε, ότι φέτος απουσίαζε από τον μεγαλοπρεπή Ναό των Πατρών, όλο το πολιτικό σκυλολόι της εγκάθετης νομενκλατούρας της Πατρίδος μας. Έλαμψαν, δηλαδή, διά τους απουσίας τους, γιατί βεβαίως-βεβαίως δεν είναι περίοδος εκλογών. Παρ΄ ότι όμως αυτοί οι θεομπαίχτες πολιτικοί ξέχασαν τον Άγιο, εν τούτοις ο Άγιος πρέπει να το ευχαριστήθηκε, γιατί ο Ναός του κατακλίσθηκε από τους πραγματικούς Πιστούς του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: