9 Δεκεμβρίου 2016

Ο δολοφόνος δεν λυπήθηκε ούτε τα τέσσερα παιδιά της:Νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι 35χρονη στους Γαργαλιάνους!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο
Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στην περιοχή της Μεσσηνίας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής μία πολύτεκνη μητέρα. 
Έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, το οποίο ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί. 
Το πτώμα της γυναίκας που διέμενε στην Κοινότητα Λεύκη Γαργαλιάνων βρέθηκε από τον σύζυγό της και άλλους περαστικούς οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. 
Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει την άτυχη 35χρονη. Οι έρευνες της Αστυνομίας, βρίσκονται σε εξέλιξη για την υπόθεση του θανάτου της 35χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής, η 35χρονη φέρεται να έχει πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο.
Πάντως, στο πλαίσιο των ερευνών, εκτός από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 35χρονη, συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την γυναίκα.
Το θύμα που ονομάζεται Γεωργία Φιλοπούλου φέρεται να έχει πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο. Τοπικά μέσα μεταδίδουν πως το όπλο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί, ενώ στη ασφάλεια Καλαμάτας οδηγήθηκε ο σύζυγος του θύματος για να εξεταστεί για την υπόθεση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο σύζυγός της, την αναζητούσε από νωρίς το πρωί και την εντόπισε νεκρή στο αυτοκίνητό τους, πεσμένη στη θέση του συνοδηγού. Η γυναίκα φέρεται να είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της από νωρίς χθες το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: