1 Δεκεμβρίου 2016

Κατήφορος χωρίς τέλος για Παναθηναϊκό, έχασε και από ΟΦΗ!!!

Ο αγωνιστικός κατήφορος του Παναθηναϊκού δεν έχει προηγούμενο… 
Οι «πράσινοι» έχασαν στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 2-1 και διατρέχουν πια άμεσο κίνδυνο να μείνουν πολύ νωρίς εκτός του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς είναι τελευταίοι στον 3ο όμιλο με μόλις ένα βαθμό σε δύο αγώνες.
Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο γκρουπ (Ηρακλής 4, Απόλλωνας Σμύρνης 3, ΟΦΗ 3, Παναθηναϊκός 1) η αθηναϊκή ομάδα για να προκριθεί χρειάζεται πια μόνο νίκη στον τελευταίο αγώνα της, που θα δοθεί στην έδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο, αφήνοντας σε βαθύτατη κρίση τον Παναθηναϊκό, που μετρά πια μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια του.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 2ο λεπτό ο Μπεργκ πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού, ενώ στο 4΄ δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Δαύκο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.
Στο 31΄ όμως ο Σουηδός βρήκε στόχο, όταν εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ιμπάρμπο, αλλά από εκεί και ύστερα η απόδοση της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι άρχισε να φθίνει.
Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο δεύτερο 45λεπτο και ισοφάρισε στο 70΄ με πέναλτι του Χαντί, που έκανε ο Κοτσόλης στον Βουό, ενώ η… τραγωδία για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90.
Ο Χουλτ αδράνησε, ο Όγκμποε έφυγε στην πλάτη του, πέρασε και τον Κοτσόλη και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, με τον ΟΦΗ να έχει πλέον σημαντικές ελπίδες πρόκρισης, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Ηρακλή.
lykavitos

Δεν υπάρχουν σχόλια: