14 Δεκεμβρίου 2016

Ζουράρις:'' Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει'' - Τέτοια λόγια ούτε για αστείο δεν πρέπει να λέγονται κύριε Ζουράρι!!!

zour708_0
Ούτε για αστείο δεν πρέπει να λέγονται κύριε Ζουράρι. Το να μας πάρουν μερικά νησιά σημαίνει πόλεμο, αίμα θάνατο. Για να τα πάρουμε πίσω σημαίνει δυο φορές πόλεμο, δυο φορές αίμα και δυο φορές θάνατο!!! 
Όσο για τη γλώσσα μας που χάνεται είναι πολύ σωστή η τοποθέτησή σου.
Ας αφυπνιστούμε όλοι και ας  μιλήσουμε στα παιδιά μας, που βομβαρδίζονται από την ξενομανία. Να τους πούμε και να το καταλάβουν, ότι η γλώσσα μας είναι όλα τα ''λεφτά'' .


Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Κώστας Ζουράρις, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τις αλλαγές στην εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Παιδείας είπε: «Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μη μας πάρουν. «Η ελληνική γλώσσα απειλείται από γενικευμένη παρακμή και υπονόμευση», είπε επίσης ο κ. Ζουράρις. «Η ελληνική γλώσσα τελεί υπό απειλήν», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: