15 Δεκεμβρίου 2016

Ολυμπιακός για πολλά γκολ!!!

Ολυμπιακός για πολλά γκολ
Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Ολυμπιακού και Σπάρτης είναι δεδομένη και αυτό δίνει την ευκαιρία στον Πάουλο Μπέντο να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα στον σημερινό αγώνα (15:00).
Δίνει όμως και στους ερυθρόλευκους την ευκαιρία να βάλουν πολλά γκολ, σε ένα ματς που για τους γηπεδούχους σηματοδοτεί την μετά – Γιαννακόπουλου εποχή καθώς ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή του από την ομάδα.

Για τους γηπεδούχους η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή προπόνηση με τον τεχνικό της ομάδας Σωτήρη Αντωνίου να συμπεριλαμβάνει όλους τους παίκτες στην αποστολή και η τελική 18αδα θα γίνει γνωστή λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Οι Αναστασάκος και Σιώπης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Μπέντο αναμένεται να ξεκινήσει με τον Χουτεσιώτη κάτω από τα γκολπόστ του Θρύλου, με τον Έλληνα πορτιέρο να έχει την εξής αμυντική τετράδα μπροστά του (από τα δεξιά προς τα αριστερά): Ρέτσος, Βιάνα, Μποτία, Ντε λα Μπέγια.

Ο Καμπιάσο με τον Μπουχαλάκη, φαίνεται πως θα καλύψουν τις δύο θέσεις στα χαφ, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Τσόρι. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Μανθάτης, αριστερά ο Μάριν και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρντόσο.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν απουσίες καθώς ο Μπράουν Ιντέγιε αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, ο Ταρίκ Ελιουνούσι ταλαιπωρείται από μία ελαφριά τενοντίτιδα, ενώ ο Ντιόγκο Φιγκέιρας από μία κάκωση στο γόνατο.

Επιπλέον, εκτός αποστολής έμειναν και οι Αλεξί Ρομαό (υπέστη ένα ήπιο διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική), Ομάρ Ελαμπντελαουί και Σάσα Ζντιέλαρ (ταλαιπωρήθηκαν πρόσφατα από τραυματισμούς και βρίσκονται σε στάδιο αποκατάστασης).

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει από τη 2η αγωνιστική την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή για τη Σπάρτη: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Μάριν, Τσιμίκας, Λεάλι, Μάρτινς, Βούρος, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Σπάρτη – Ολυμπιακός εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: