6 Δεκεμβρίου 2016

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Σκότωσε τον σύζυγό της και έβαλε το πτώμα στον καταψύκτη!!!

καταψυκτης
Στα σύνορα Βουλγαρίας – Ρουμανίας την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει από την χώρα μαζί με το 14χρονο γιο της, συνελήφθη η 50χρονη Βουλγάρα, η οποία κατηγορείται από τις ελληνικές αρχές για την δολοφονία του 65χρονου συζύγου της στην περιοχή της Καλλιθέας τον χειμώνα του 2015.
Προχθές, όπως αναφέρει το newsit.gr, η ίδια προσπάθησε να διαφύγει από την χώρα της, μαζί με τον 14χρονο -σήμερα- γιο της, με αποτέλεσμα να εντοπισθεί στα σύνορα μεταξύ Ρουμανίας και Βουλγαρίας και πλέον κρατείται, ενώ αναμένονται και οι σχετικές διαδικασίες από τις ελληνικές αρχές, οι οποίες όμως ίσως είναι χρονοβόρες, καθώς ο ανήλικος γιος της σατανικής γυναίκας, δεν έχει άλλο συγγενή πρώτου βαθμού, προκειμένου να τον φιλοξενήσει και να του εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνθήκες για να μεγαλώσει ένα παιδί.


Το πτώμα του άτυχου Έλληνα ναυτικού είχε βρεθεί ένα χρόνο μετά την δολοφονία του παγωμένο μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη, στο διαμέρισμα της Βουλγάρας πρώην συζύγου του, η οποία είχε φροντίσει όλα αυτό το διάστημα να εγκαταλείψει την Ελλάδα, μαζί με το παιδί που είχε αποκτήσει με τον Έλληνα ναυτικό.

Η Ασφάλεια Αττικής, έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες, είχε καταφέρει το καλοκαίρι του 2016 να εξιχνιάσει το φρικτό έγκλημα, και να συλλάβει δυο από τους συνεργούς της σατανικής Βουλγάρας, ανάμεσα τους μια συμπατριώτισσα και φίλη της 50χρονης γυναίκας.
Κίνητρο του εγκλήματος, δεν ήταν άλλο, από το να καρπωθεί η σατανική γυναίκα τα χρήματα του πρώην συζύγου της, αλλά και το λογαριασμό με τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που είχε ανοίξει ο ίδιος στο παιδί του.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σατανική γυναίκα στην Βουλγαρία είχε ανοίξει μεσιτικό γραφείο με τα χρήματα του μακαρίτη, και προέβαινε ακόμα και σε αγορές ακινήτων.

Oταν πια είχε αποκαλυφθεί πλήρως η υπόθεση και είχαν συλληφθεί στην Ελλάδα οι συνεργοί της, η Αστυνομία της Βουλγαρίας ειδοποιημένη από τις αντίστοιχες Ελληνικές Αρχές, είχε επισημάνει στην 50χρονη πως θα πρέπει να δίνει το παρών στο Τμήμα της περιοχής της, ενώ τις απαγόρευσαν την έξοδο από την χώρα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στην Ελλάδα και να εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: