13 Ιανουαρίου 2017

Συγκλονιστικό:Νεκρός αναστήθηκε και βγήκε από το φέρετρο!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Νεκρός αναστήθηκε
Μια οικογένεια στην Κίνα έπαθε σοκ όταν άκουσε τον πατέρα τους, για τον οποίο νόμιζε πως είχε πεθάνει, να χτυπάει μέσα μέσα από το φέρετρό του. Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης τα μέλη της οικογένειας ενός 75χρονου ετοίμαζαν την κηδεία του άντρα όταν ξαφνικά εκείνος άνοιξε το φέρετρο που είχε τοποθετηθεί.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό στην επαρχία Σιτσουάν. Όταν ο άνδρας ξύπνησε μέσα από το φέρετρο ρώτησε έκπληκτος το γιο του: «Τι συμβαίνει;»
Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε θεωρηθεί νεκρός για περίπου οκτώ ώρες και η οικογένειά του είχε ξεκινήσει την προετοιμασία για την κηδεία και την ταφή του.


Σύμφωνα με τον γιο του το φέρετρο είχε ανοίξει περίπου δύο ίντσες όταν άκουσε τον πατέρα του να αγωνίζεται να βγει έξω.

Ο γιος της οικογένειας είπε πως ο πατέρας του έπασχε από καρκίνο του οισοφάγου και την περασμένη Κυριακή 8 Ιανουαρίου σταμάτησε ξαφνικά να αναπνέει. Το σώμα του άνδρα είχε παγώσει και ήταν ακίνητο.


«Είχα μείνει δίπλα του για λίγες μέρες. Μόλις συνειδητοποίησα ότι πέθανε βάλαμε το σώμα του στην είσοδο του σπιτιού για να τον τιμήσουμε. Δεν κουνήθηκε και δύο ώρες αργότερα τον τοποθετήσαμε μέσα στο φέρετρο».

Μάλιστα είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την κηδεία του. Σύμφωνα με τα τοπικά έτοιμα ο χώρος είχε γεμίσει με λουλούδια και η οικογένεια είχε σφάξει και ένα γουρούνι προς τιμή του.

Η προετοιμασία της κηδείας του ηλικιωμένου άνδρα ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Γύρω στις 17:00, ο γιος του άκουσε θορύβους που προέρχονταν από το εσωτερικό του φέρετρου. Σύμφωνα με τον ίδιο ο πατέρας του προσπαθούσε να το ανοίξει χτυπώντας το δυνατά και με τα χέρια και με τα πόδια.

Σήμερα ο ηλικιωμένος άνδρας αναπαύεται στο σπίτι. Η κατάστασή του φέρεται να είναι σε σταθερή και επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: