22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Βρετανία επιβεβαιώνει σχέδιο Ελλάδας-ΗΠΑ για έξοδο από το ευρώ και σύνδεση με το δολάριο – Αναμένονται εξελίξεις!!! (βίντεο)

H Ελλάδα είναι έτοιμη να ταπεινώσει τις Βρυξέλλες με υπονόμευση του ευρώ καθώς θα υιοθετήσει το Αμερικανικό σχέδιο εξόδου από το ευρώ και σύνδεσης με το αμερικανικό δολάριο. Αυτό αποκαλύπτουν βρετανικές πηγές με πολύ καλή γνώση της Αμερικανικής στρατηγικής ταπείνωσης και ανάσχεσης του οικονομικού Τέταρτου Ράιχ του Βερολίνου. Άλλωστε και το Brexit ήταν μέρος αυτής της στρατηγικής.
Όπως σημειώσαμε και χτες έρχεται “Ταπείνωση του ευρώ»  καθώς ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δείχνει ότι εξελέγη για να ηγηθεί ενός συνασπισμού ανάλογου με εκείνον, ο οποίος υπήρχε κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, επιχειρώντας να αποτρέψει τη συγκρότηση του Τέταρτου Ράιχ.


«Η ΕΕ είναι κατά βάση το όχημα για να υλοποιήσει τους σκοπούς της η Γερμανία», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ σε συνέντευξη που έδωσε.

Συνδέοντας η  Ελλάδα προσωρινά  το εθνικό της νόμισμα με το δολάριο θα ήταν ένας τρόπος για την κυβέρνηση στην Αθήνα,  να διασφαλίσει ότι το νόμισμά της δεν θα «εξαϋλωθεί» εφόσον αποχωρήσει από την  ευρωζώνη τονίζουν βρετανικές πηγές.

Στο εύστοχο άρθρο μας με τίτλο (Έρχεται δολαριοποίηση της Ελλάδας -Επιβεβαίωση pentapostagma.gr), είχαμε τονίσει την πρόταση βόμβα για «δολαριοποίηση» της Ελλάδας την οποία έφερε  στο προσκήνιο ο Τεντ Μάλοχ, ο οποίος  προαλείφεται από τον Ντόναλντ Τραμπ για τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο καθηγητής Τέντ Μάλοχ είναι ενήμερος των «βρόμικων» παιχνιδιών που παίζουν οι Γερμανοί σε σχέση με την δεύτερη αξιολόγηση , και τονίζει ότι υπάρχει σαφώς  πολύ πιθανή περίπτωση υιοθέτησης του δολαρίου, εφόσον η χώρα «διαλύεται» από τις πιέσεις του ευρωπαϊκού ενιαίου νομίσματος .

Η πιθανότητα «διάλυσης» του εσωτερικού της Ελλάδος, απαγορεύεται, διότι  άπτεται των πολύ άμεσων γεωπολιτικών σχεδίων των ΗΠΑ  στην περιοχή, θεωρώντας την χώρα μας  «σταθερό πυλώνα» για την αμερικανική πολιτική σε Α. Μεσόγειο και Μ.Ανατολή.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Αθήνα είναι τόσο απελπισμένη που είναι διατεθειμένη  να αποχωρήσει άμεσα από το ευρώ και να επιστρέψει στην δραχμή, «δένοντας»  το  με το δολάριο με τους ίδιους όρους όπως και έχει κάνει το Πουέρτο Ρίκο .

Ο καθηγητής Μάλοχ  είπε ότι οι Γερμανοί ηγέτες, συμπεριλαμβανομένης της  Άνγκελα Μέρκελ  «φρίκαραν» από το ταπεινωτικό σενάριο ενδεχόμενης  απώλειας της Ελλάδας από  ένα αντίπαλο νόμισμα, το οποίο θα ήταν ένα καταστροφικό πλήγμα για τα σχέδιο της ΕΕ.

 ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Βρετανία επιβεβαιώνει σχέδιο Ελλάδας-ΗΠΑ για έξοδο από το ευρώ και σύνδεση με το δολάριο – Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις (βίντεο) - Εικόνα0

Σε μια εκρηκτική συνέντευξη σε  ελληνικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ο Μάλοχ  είπε ότι θα είναι το καλύτερο πράγμα για το λαό της Ελλάδας να  εγκαταλείψει η χώρα την ευρωζώνη, προσθέτοντας ότι η σημερινή κατάσταση είναι «απλά μη βιώσιμη».

«Ξέρω κάποιους Έλληνες οικονομολόγους που έχουν πάει σε  κορυφαίες δεξαμενές σκέψης στις ΗΠΑ για να συζητήσουν  αυτό το θέμα και το ζήτημα της δολαριοποίησης. Ένα τέτοιο θέμα φυσικά «φρικάρει» αφάνταστα τους Γερμανούς, επειδή πραγματικά δεν θέλουν να ακούσουν τέτοιες ιδέες», δηλώνει ο ίδιος.

Για τη συνεχιζόμενη κρίση χρέους, πρόσθεσε: «Η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί να διακόψει τους δεσμούς της με την ΕΕ και να υλοποιήσει  έξοδο από το ευρώ. Θα πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους, χρειάζεται πραγματικά η ελάφρυνση του χρέους, και ξέρω ότι οι άνθρωποι στην Ευρώπη δεν θέλουν να ακούσουν αυτό.

«Πρέπει να μειωθεί όμως το χρέος…τώρα… και αυτό σημαίνει ότι ειλικρινά κάτι που οι πολιτικοί  στη Γερμανία και αλλού δεν είναι  σε θέση να αποδεχθούν, διότι είναι  απίθανο ένα κούρεμα από τους δανειστές και τις τράπεζες στη Γερμανία και πιθανότατα, τουλάχιστον στη δική μου οπτική γωνία, η  επιστροφή στη δραχμή είναι επιτακτική.

«Έτσι, το πρόβλημα  είναι το πώς θα διαχειριστεί η ελληνική κυβέρνηση αυτή την μετάβαση, και πώς θα αποφευχθεί  όλο αυτό το χάος και η αστάθεια», κατέληξε ο ίδιος.

Η Γερμανία τρέμει και αυτό είναι αλήθεια πλέον διότι ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελλάδος θα την ακολουθήσει σχεδόν σίγουρα η Ιταλία , η Ισπανία και η Πορτογαλία, διαλύοντας την «επιχείρηση  ΕΕ Α.Ε.»

Ν.Τραμπ και ΗΠΑ έχουν αποφασίσει να κοντύνουν την Γερμανία και να αλλάξει η ΕΕ. Ο οικονομικός πόλεμος ΗΠΑ –ΕΕ ξεκινάει από την Ελλάδα και θα προκαλέσει μεγάλες σεισμικές δονήσεις σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.
apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια: