15 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017:Έρχεται, έρχεται ο Περίανδρος…

Ο κατά κόσμο, Αντώνιος Ανδρουτσόπουλος, πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, όπως λένε οι καλά πληροφορημένες πηγές μας, ετοιμάζεται να επανακάμψει στο Εθνικιστικό Κίνημα! Οι πληροφορίες μας ομιλούν για επιβολή του Περίανδρου από το “Διεθνές Ναζιστικό Κίνημα” του Μπουένος Άιρες σε συναρχηγία στη Χρυσή Αυγή με το Νίκο Μιχαλολιάκο!
Κάτι το οποίο, δεν δέχεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αφού ο ίδιος “ακούει” το ευρωπαϊκό Παράρτημα του Βερολίνου!
Από την άλλη μεριά οι Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος, θέλουν η Χρυσή Αυγή να παραμείνει σε ελληνικά χέρια!
 
Τα παραπάνω είναι τα σενάρια που παίζονται κάτω από το τραπέζι και αναλόγως ποια θέση θα επικρατήσει, θα οδηγήσει ανάλογα και τις εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή! Επί παραδείγματι, μια υποχωρητικότητα του Νίκου Μιχαλολιάκου, όχι απλά να δεχθεί την επάνοδο του Περίανδρου, αλλά τη συναρχηγία με αυτόν στη Χρυσή Αυγή, είναι πολύ πιθανό να αναγκάσει σε διάσπαση τη Χρυσή Αυγή, αφού σε αυτήν την περίπτωση είναι ενδεχόμενη η αποχώρηση από το κόμμα, των Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και όχι μόνο!
Αφού ήδη υπάρχει η “ενόχληση” του Παναγιώταρου από τη φήμη πως ο Χρήστος Παππάς (στηρίζει τον Μιχαλολιάκο) θα κατέβει στη Β΄ Αθηνών (σας είχαμε ενημερώσει) με εντολή Μιχαλολιάκου, που είναι η εκλογική Περιφέρεια του Ηλία Παναγιώταρου!     
(Στο αυριανό φύλο της εφημερίδος πολλές άγνωστες πληροφορίες…)!!   

Προς νεόκοπους υπερασπιστές του Καρατζαφέρη…


Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι νεόκοποι – χθεσινοί στο κόμμα του Καρατζαφέρη (ΛΑΟΣ) οι οποίοι ίσως δικαιολογούνται να μη γνωρίζουν την ιστορία και την προσφορά όλων εκείνων που συνίδρυσαν το πάλαι ποτέ Πατριωτικό Κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. 
Τους πληροφορώ λοιπόν, πως η αφεντιά μου υπήρξε επί 4 χρόνια Αναπληρωτής Γραμματέας του Κόμματος, εκλεγμένος από το Συνέδριό του! Με την ιδιότητα αυτή και μαζί με τον Μιχάλη Βάρδα, Γραμματέα την ίδια εποχή, οργανώσαμε το κόμμα σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να αδράξουν κάποιοι την ευκαιρία και να γίνουν Βουλευτές! Επί 8 συναπτά έτη μετείχα στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΛΑΟΣ, το ανώτερο θεσμικό Όργανο όλων των Κομμάτων! Μαζί με τον Μιχάλη Βάρδα διατρανώσαμε την αντίθεσή μας προς τη στήριξη, από το κόμμα, του πρώτου Μνημονίου, μετέχοντας σε δημόσιες τηλεοπτικές εκπομπές και σε διάφορες κομματικές συγκεντρώσεις, διατυπώνοντας τη διαφωνία μας με τον αρχηγό του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη. Μια προσπάθεια που δεν υπονομεύθηκε μόνο από το Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά και από όλη τη 15μελή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ που ψήφισε το Μνημόνιο. 
Η στήριξη και η ψήφιση του Μνημονίου έκανε Υπουργούς στην κυβέρνηση Παπαδήμου τους Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη, Βουλευτές του ΛΑΟΣ.
Τότε, μη αντέχοντας την ιδεολογική Προδοσία, δημοσιοποίησα (στην τηλεοπτική εκπομπή “Μακελειό” του Kontra Channel) τις επιστολές που είχα στείλει στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, στον Βουλευτή και Γραμματέα του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη καθώς και στο Βουλευτή Μάκη Βορίδη, όπου τους κατήγγειλα για την αυθαίρετη (χωρίς την έγκριση του Συνεδρίου) μετατροπή της ιδεολογικής πλατφόρμας του κόμματος, προς μια εξόχως νεοφιλελεύθερη πολιτική. Όπου τους κατήγγειλα, πως με τους βερμπαλισμούς τους και την  μαξιμαλιστική τους ρητορική αλλοίωσαν ένα κόμμα που πρέσβευε τη Ρήξη και την Ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου!
Αυτή η δράση μου, επέφερε την άνευ απολογίας διαγραφή μου! Η δικαίωσή μου ήλθε λίγους μήνες αργότερα όταν Βορίδης, Γεωργιάδης προσχώρησαν στη ΝΔ. Και ακόμη λίγο αργότερα, όταν στις εκλογές του ΄12 ο ΛΑΟΣ έμεινε έξω από τη Βουλή, αφού ο λαός μας του γύρισε την πλάτη! 
Αυτά τα ολίγα και μη με αναγκάσουν να επανέλθω…   

Siemens – Κόκκαλης, Ολυμπιακός, χέρι – χέρι με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…


Μιλώντας στο Ντέμη Νικολαίδη στον Σπορ Fm ο Άγγελος Μπασινάς, θυμήθηκε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού που διεξήχθη στη Ριζούπολη, έδρα που χρησιμοποιούσε τότε ο Ολυμπιακός!  
Ωστόσο για μας, άλλο είναι το σημαντικό από εκείνο τον αγώνα. Πρώτα – πρώτα, όλο το γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, είχε διαφημίσεις της Siemens, που την εποχή εκείνη ήταν ο μεγάλος χορηγός του Συλλόγου του Πειραιά!   


Κατά δεύτερον, στις εξέδρες του γηπέδου πανηγυρίζοντες βλέπουμε τον τότε Πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνεταίρο της Siemens κατά 50% των προγραμματικών συμφωνιών με τον ΟΤΕ, Σωκράτη Κόκκαλη καθώς και τον γιο του Πέτρο! Μαζί τους, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Τσουκάτος, κατηγορούμενος στη δίκη της Siemens!   
Τι είπατε δεν άκουσα;;;     

Υπάρχει πρόβλημα στο Υπουργείο Τουρισμού;;; 

Μας ενημέρωσαν ότι η κ. Έλενα Κουντουρά, Βουλευτής των ΑΝΕΛ και Υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχει απώλεια 3 δις ευρώ στα ταμεία του Υπουργείου! 
Αληθεύει;;; Υποσχέθηκαν να μας δώσουν τις επόμενες ημέρες περισσότερα στοιχεία!!  

Νέο κόμμα στη θνησιγενή Δεξιά… 

Στη θνησιγενή Δεξιά, ξεφύτρωσε προσφάτως νέο κόμμα! Το “Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών”! Στην πολιτική αυτή κίνηση μετέχουν οι πρώην Καραμανλικοί Υπουργοί Σάββας Τσιτουρίδης και Νίκος Τσιαρτσιώνης! 
Και όσο και να θέλει να κρυφτεί ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δηλώνοντας ότι δεν έχει σχέση με αυτή την κίνηση, δεν τον αφήνουν οι δυο πρώην Υπουργοί του!
Αφού, παρουσίασαν την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα, την ίδια ημέρα (7 Μαρτίου) που η ΝΔ με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή το 2004 κέρδισε τις εκλογές!   
Αχ, καημένε Κώστα, εσύ κάθεσαι ατάραχος εκεί στα βορεινά έδρανα της Βουλής, δεν μιλάς, δεν ενοχλείς κανένα και όλοι αυτοί οι “φίλοι” σου σε εμπλέκουν συνέχεια σε βρώμικο παρασκήνιο!
Τελικά, είναι πάρα πολύ κακά παιδιά όλοι αυτοί!   
Αφού εσύ το έχεις δηλώσει: Στηρίζεις Κυριάκο Μητσοτάκη!!

Πλακάς… ο Σώρρας… 

Απόδειξη εισπράξεως από την εποχή που ο Αρτέμης Σώρρας έκανε οικοδομικές εργασίες, εν έτει 1989!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: