15 Απριλίου 2017

Μαρξιστικό δηλητήριο στα βιβλία της Ιστορίας...!!!

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόναΘέλουν να μην μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα για το 1821 και την Αρχαία Ελλάδα, αλλά για τον... συνδικαλισμό!
Ο σχετικά πρόσφατα διορισμένος υπουργός Παιδείας Γαβρόγλου (επίλεκτο μέλος της ομάδας Μπανιά…) προχωρεί στα εθνομηδενιστικά σχέδια της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και του… πατριώτη Πάνου Καμμένου.
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα καταργηθεί από το βιβλίο της Ιστορίας της έκτης δημοτικού η αναλυτική παρουσίαση των στρατιωτικών γεγονότων της Ελληνικής Επανάστασης και θα αντικατασταθεί με την διδασκαλία των … κοινωνικών χαρακτηριστικών της ελληνικής κοινωνίας όπως η εκβιομηχάνιση!
Επίσης, για τους πρωταγωνιστές της Επανάστασης δεν θα αναφέρεται αναλυτικά η δράση τους, αλλά θα υπάρχει ένας θεματικός φάκελος με τίτλο “Για τους επώνυμους και ανώνυμους πρωταγωνιστές του 1821 και την καθημερινή ζωή των επαναστατημένων”! Άρες μάρες και μαρξιστικές κουταμάρες δηλαδή!

Δεν θα μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα για την θυσία του Αθανάσιου Διάκου στην Αλαμάνα, ούτε για τα Δερβενάκια και την Έξοδο του Μεσολογγίου. Θα μαθαίνουν για τους συνδικαλιστές του 19ου αιώνα και άλλα τέτοια ασήμαντα και εθνικά αδιάφορα πρόσωπα και γεγονότα.

Και δεν θα σταματήσουν εδώ! Θα αλλάξει και η Ιστορία του Αρχαίου Κόσμου της Α’ Λυκείου και δεν θα διδάσκονται τίποτε από την Αρχαία Δόξα που μαθαίνει ολόκληρος ο κόσμος, τα Ελληνόπουλα, αλλά θα αντικατασταθεί η διδασκαλία για τις Θερμοπύλες, την Σαλαμίνα, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη με ένα βιβλίο που θα καλύπτει την περίοδο 1880 μέχρι σήμερα, βιβλίο που θα έχει τίτλο “Ο καπιταλισμός ως παγκόσμιο σύστημα”! Ενδεικτικό των προθέσεων του Γαβρόγλου και της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και του… πατριώτη Καμμένου ο διορισμός του καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χάρη Αθανασιάδη, ο οποίος έχει γράψει και υπογράψει ότι η Κωνσταντινούπολη πρέπει να αποκαλείται "Ιστανμπούλ" και ότι ο Μακρυγιάννης ήτανε τοκογλύφος και ακόμη ότι ο Ελληνικός Στρατός έκανε σφαγές στην Μικρά Ασία!

Απέναντι σε όλα αυτά ένοχη σιωπή κρατάει η Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν μπήκε στον κόπο να εκδώσει ούτε ένα δελτίο τύπου για τα όσα αντεθνικά σχεδιάζουν οι εξουσιαστές του Λαού μας. Καθόλου πρωτότυπα τα όσα θέλουν να κάνουν οι νεομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ. Το να διαγραφεί η Εθνική Μνήμη είναι ένα παλαιό σχέδιο της Νέας Αριστεράς του Μαρκούζε, του Καρλ Πόπερ και του Τζωρτζ Σορός της “ανοικτής κοινωνίας”.

Η παγκοσμιοποίηση μισεί την Ιστορία, γιατί η Ιστορία είναι η ψυχή του Έθνους και σκοτώνεις ένα Έθνος όταν διαγράφεις την Ιστορία του.

Όσοι παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια τα θολά νερά των ιδεολογημάτων της Νέας Αριστεράς, έχουμε διαβάσει κείμενα όπως του Λιθοξόου, που γράφει ότι η Φιλική Εταιρεία ήταν μια συμμορία δολοφόνων και ο Κολοκοτρώνης ένας κοινός εγκληματίας και λαφυραγωγός! Έχουμε διαβάσει ακόμη παλαιότερα τα άρθρα του Τριαρίδη (“Η «Ελευθερία» που σφάζει αμάχους”) στην εφημερίδα “Μακεδονία” ότι ο Εθνικός Ύμνος των Ελλήνων είναι ένα ποίημα γεμάτο μίσος, που υμνεί την γενοκτονία μουσουλμάνων και εβραίων, αναφερόμενος στην Άλωση της Τριπολιτσάς.

Ας γνωρίζουν ότι τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Αυτή η Γη είναι ποτισμένη με Αίμα Ηρώων και θα σηκωθούν ακόμη και οι πέτρες από το χώμα, αλλά δεν είναι δυνατόν να λησμονηθεί η Ιστορία των Ελλήνων, του Μεγάλου μας Έθνους, που έγραψε χρυσές σελίδες δόξας γεμάτες Πολεμική Αρετή και χάρισε τον Πολιτισμό στην Οικουμένη.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: