13 Απριλίου 2017

Αποικιοκρατική, διά Βασιλικού διατάγματος, παράδοση αεροδρομίων στους Γερμανούς με ρήτρα πτώχευσης και δραχμής!!!

παράδοση αεροδρομίων
Ο Αλ. Τσίπρας και η υπαλληλική παρέα του αφού, ως μαριονέτα του Trump και του βρωμερού ξεπεσμένου αποικιοκράτη Hollande χειροκρότησε, στο πλαίσιο της σύναξης των ψευτοηγετών του ευρωπαϊκού Νότου, μέχρι να κοκκινίσουν οι παλάμες του την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ σε βάρος του Assad στην Συρία, έσπευσε σήμερα να συναντήσει δουλοπρεπέστατα, μαζί με τον Π. Καμμένο που παρέδωσε τα στρατιωτικά αεροδρόμια, τα Γερμανικά αφεντικά της ευρωζώνης, όπως εκπροσωπούνται λόγω της περίστασης, από την Διοίκηση της Γερμανικής κρατικής εταιρίας Fraport AG στην οποία παραδόθησαν άνευ όρων 14 κερδοφόρα περιφερειακά αεροδρόμια φιλέτα της χώρας.

Όλοι οι γνωρίζοντες, οι οποίοι δεν ανήκουν στο Γερμανοϋπηρετικό ελληνικό προσωπικό της Αθήνας χαρακτηρίζουν την σύμβαση παράδοσης των 14 αεροδρομίων στην Fraport ως μνημείο ψεύδους και αποικιοκρατικής λογικής, η οποία ξεπερνά κάθε προηγούμενο και ζητούν να δοθεί αμέσως στη δημοσιότητα, μαζί με όλα τα παραρτήματά της.

Μόνο μια χώρα Γερμανο-παραδομένη θα μπορούσε να παραχωρήσει στην κερδοσκοπία του Γερμανικού κράτους τα αεροδρόμιά της, κρίσιμα στρατηγικά εργαλεία για την ασφάλειά της, την άμυνά της, την οικονομική της ζωή, τις επικοινωνίες της, τον τουρισμό της και την ανάπτυξη των περιφερειών της.

Πολιτικοί κύκλοι τόνιζαν ότι η παράδοση των αεροδρομίων σε ελληνικά τρωκτικά και σε ξένα συμφέροντα είναι γεγονός χωρίς προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά, ενδεικτικό χώρας που έχει μεταβληθεί σε βαθύ προτεκτοράτο.

Να σημειωθεί ότι η παράδοση των 14 αεροδρομίων στην Fraport έγινε με φωτογραφικό χαριστικό διαγωνισμό και στην ουσία χωρίς η Fraport να διαθέσει ούτε ένα ευρώ κεφάλαια.

Το τίμημα της εξαγοράς είναι ευτελέστατο και είναι πολύ χαμηλότερο, κάτω από το ήμισυ και αυτού του πενιχρού 1,2 δισ που περιφέρουν τα Γερμανικά παπαγαλάκια της ενημέρωσης.

Τα χρήματα, μάλιστα, της εξαγοράς προέρχονται από δάνεια των ελληνικών τραπεζών και από ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και όχι από την άφραγκη και σχεδόν χρεοκοπημένη Fraport.

Εγγυήσεις στην Fraport με Βασιλικό διάταγμα για αλλαγή νομίσματος

Η προπαγάνδα ότι τα μνημόνια θα μας βγάλουν σίγουρα στην ανάπτυξη και ότι θα αποφύγουμε την χρεοκοπία είναι μόνο για τους “ηλίθιους ιθαγενείς”.

Επειδή τόσο η Γερμανία όσο και το μνημονιακό εγχώριο εθελόδουλο μπλοκ γνωρίζουν ότι όλα αυτά περί μνημονίων, διεξόδου από την κρίση και ανάπτυξης, είναι μια “τρύπα στο νερό” και ψέμματα για τους κατοίκους της αποικίας, η Fraport ζήτησε και έλαβε εγγυήσεις για την “επένδυση” της σε περίπτωση χρεοκοπίας και αλλαγής νομίσματος.

Η “επένδυση” με ελληνικά και ευρωπαϊκά κεφάλαια της Fraport τέθηκε υπό τις εξοργιστικές εγγυήσεις του αποικιακού Βασιλικού διατάγματος 2686 του 1953.

Με βάση αυτές τις αποικιακές εγγυήσεις η Τράπεζα της Ελλάδας σε περίπτωση αλλαγής νομίσματος (!) θα μετατρέπει τις δραχμές σε εξωτερικό συνάλλαγμα για τις “αποσβέσεις κεφαλαίου και την καταβολή τόκων, κερδών, μισθωμάτων κλπ, η οποία θα γίνεται με την επίσημον τιμή συναλλάγματος κατά την ημέρα της μεταφοράς του εις το εξωτερικόν” (άρθρο 6). Την ίδια ώρα “τα περιουσιακά στοιχεία” της Fraport, εξαιρούνται ειδικώς πάσης αναγκαστικής απαλλοτριώσεως ή επίταξης”

Το ελληνικό υπηρετικό κράτος κάτω από την κηδεμονία του Γερμανικού κράτους έχουν προεξοφλήσει την παταγώδη αποτυχία των μνημονιακών τεράτων, προωθούν ταχύτατα την ληστεία της χώρας και προστατεύουν τα σκανδαλώδη συμφέροντα από τις συνέπειες μιας ασύντακτης χρεοκοπίας και άτακτης εξόδου από το ευρώ.

Η παράδοση των αεροδρομίων συνιστά μέγα σκάνδαλο και μέγα έγκλημα.

Να ενωθούμε και να εξεγερθούμε πριν είναι αργά να ματαιώσουμε την εκχώρηση, να ανατρέψουμε την μνημονιακή τάξη.

Οι υπογραφές δεν κλείνουν την υπόθεση.

Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν πολιτικά και ποινικά.

Κανένας δεν θα γλυτώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: