10 Απριλίου 2017

Τ΄ ακούς αυτά “σύντροφε” Πανούλη;;

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, μέσα στις τόσες σοβαρές ασχολίες του – που σε αυτές δεν εντάσσεται η ημέρα Τιμής της Παλιγγενεσίας του Έθνους μας την 25η Μαρτίου 1821 – βρήκε χρόνο και μετέβη στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραστεί και να εγκαινιάσει την έκθεση που ήταν αφιερωμένη στο στέλεχος – σύμβολο της αριστεράς, Νίκο Μπελογιάννη!
Ωστόσο, ο συγκρατούμενος του Νίκου Μπελογιάννη, Τάκης Λαζαρίδης (είχε καταδικαστεί σε θάνατο μαζί με το Μπελογιάννη) με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα:

“…πολέμησα στον Εμφύλιο, για τον οποίο αποκλειστικά υπεύθυνοι ήμασταν εμείς. Και όταν λέω εμείς, εννοώ ο Ζαχαριάδης και η παρέα του που δρούσαν πάντοτε κατ΄ εντολή της Μόσχας… Στα εγκαίνια ο Τσίπρας για ακόμα μια φορά, και ενώ θανάσιμοι κίνδυνοι περιζώνουν τη χώρα μας, κατάφερε να διαιρέσει, να διχάσει τους Έλληνες. Προσπάθησε για πολλοστή φορά να καταδείξει στο κομματικό του ακροατήριο ότι είναι γνήσιος απόγονος και συνεχιστής των Ζαχαριάδη, Σιάντου, Ιωαννίδη. Ότι στόχος του είναι να ολοκληρώσει το έργο που εκείνοι άφησαν ημιτελές. Ό,τι δεν πέτυχαν εκείνοι με τη δύναμη των όπλων, να το πετύχει τώρα αυτός με τη δύναμη της ψήφου. Στόχος του, δεδηλωμένος και αμετακίνητος, η μετατροπή της χώρας μας σε Βενεζουέλα της Μεσογείου, η διαμόρφωση των αναγκαίων προϋποθέσεων ώστε να καταστεί αναπόφευκτη η αποχώρηση της χώρας μας από την ΕΕ και την ευρωζώνη…”!!
Τ΄ ακούς αυτά “σύντροφε” Πανούλη;; Ακούς ποιον εξακολουθείς και στηρίζεις;;
Να το θυμάσαι!! Ο λαός της Ελλάδος θα είναι πολύ σκληρός μαζί σου!! Μα πάρα πολύ σκληρός!! Οι ημέρες της Πομπηίας σου, τελειώνουν!!!    

Με εμπόδια το κόμμα του Νότη Μαριά;; 

Μας μετέφεραν ότι εστάλη εξώδικο προς τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή Νότη Μαριά, από τον δικηγόρο κ. Γιώργο Κόκκα, εκ μέρους του κόμματος “Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας”. 
Σε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, γίνεται λόγος για μια σειρά από ενέργειες στις οποίες προέβη ο κ. Μαριάς χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τα κόμματα που τον εξέλεξαν υπό τη σκέπη του Ευρωπαϊκού Αντιμνημονιακού Μετώπου. Γιατί, στις ευρωεκλογές του 2014, ο Νότης Μαριάς είχε εκλεγεί με ψηφοδέλτιο στο οποίο εκτός από τη συνεργασία με την “Πυρίκαυστο Ελλάδα” του Κώστα Ζουράρι, οι ΑΝΕΛ έδωσαν τα χέρια και με το “Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας” του Γιώργου Κόκκα.
Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ και προ ημερών ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου κόμματος με τον τίτλο “Ο Άλλος Δρόμος”. 
Λέγεται, πως ο κ. Κόκκας στο εξώδικο κατηγορεί μεταξύ άλλων τον κ. Μαριά πως  αλλοίωσε το αποτέλεσμα των εκλογών με το να μην εκπροσωπεί αυτούς που τον εξέλεξαν όπως και για αυθαίρετη διαχείριση των χρημάτων που έλαβε για αυθαίρετη συμμετοχή στην Ομάδα των Συντηρητικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ.α. 
Τέλος του ζητάει μέχρι το τέλος Απριλίου να παρουσιάσει απολογισμό του έργου, έξοδα, αμοιβές προσωπικού κ.α.
Αληθεύουν τα παραπάνω;; Θα περιμέναμε μια απάντηση από τον κ. Μαριά…
Γιατί, λέω εγώ τώρα… Μήπως το νέο κόμμα Μαριά, έχει να κάνει με την πρώτη δόση της επιχορήγησης από τις ευρωεκλογές;; 

Η νεοφιλελεύθερη Νίκη Τζαβέλλα, χτύπησε πάλι… 

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε πολλά πολιτικά εγκλήματα. Ένα από τα πιο σημαντικά ήταν η επιλογή της Νίκης Τζαβέλλα στην πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές του 2009! Εξυπηρετώντας ύποπτα συμφέροντα. Που μόλις μου ανακοινώθηκε αυτή η τοποθέτηση, στο γραφείο του στο κόμμα, τον έπιασα από το γιακά και του ζήτησα εξηγήσεις! Το μόνο που εισέπραξα από τον “δειλό” Καρατζαφέρη, ήταν αυτό που μου ψέλλισε: “Αυτή είναι το κλειδί που θα μου ανοίξει την πόρτα του Συστήματος”! Και του την άνοιξε τελικά, μεταλλάσσοντάς τον σε ένα απόλυτο γρανάζι των δανειστών τοκογλύφων “εταίρων” μας, ψηφίζοντας το πρώτο Μνημόνιο και συμμετέχοντας στην κυβέρνηση του Τραπεζίτη Παπαδήμου!!
Ωστόσο, ως πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος και υψηλότατο στέλεχος του ΛΑΟΣ, είχα αποστείλει την 1η Δεκεμβρίου 2011 επιστολή στον Γιώργο Καρατζαφέρη και του ζητούσα τη διαγραφή της Νίκης Τζαβέλλα, λέγοντάς του: 
“Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες μιας επιεικώς περίεργης πολιτικής συμπεριφοράς της ευρωβουλευτού του ΛΑΟΣ Νίκης Τζαβέλλα, η οποία εκθέτει την Πατρίδα μας όχι μόνο στα μάτια των φίλων, ψηφοφόρων και οπαδών του ΛΑΟΣ, αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσβάλλοντας με τον πιο αήθη τρόπο τις εθνικές και πατριωτικές μας αξίες και υπονομεύοντας το παρόν και το μέλλον της Πατρίδος μας…”!   
Βεβαίως αναφερόμουν, στις τοποθετήσεις της στο ευρωκοινοβούλιο, όταν την 27η Σεπτεμβρίου 2011 ισχυρίσθηκε: “…υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα για την οικονομική διακυβέρνηση. Τουλάχιστον η Ελλάδα εάν καεί, να καεί για να υπάρξει μια συνοχή και μια πραγματικά Ενωμένη Ευρώπη”! 
Και την αμέσως επομένη ημέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2011, όταν είπε: “Εμείς στο νότο έχουμε περάσει στην περίοδο να είμαστε τα πειραματόζωα και σε αυτό δεν έχουμε καμιά αντίρρηση…”!         
Αυτή λοιπόν η άκρως νεοφιλελεύθερη Νίκη Τζαβέλλα, “χτύπησε” πάλι, διά μέσω του λογαριασμού της στο twitter, την ημέρα που ο ΣΚΑΙ είχε συνέντευξη με τον Εφιάλτη Κώστα Σημίτη (28 Μαρτίου 2017), γράφοντας πως είχε χρόνια να ακούσει τέτοια υπέροχα λόγια από έναν πολιτικό! Και όταν της απάντησα καταλλήλως, θυμίζοντας το “βρώμικο” πολιτικό παρελθόν της, δέσμευσε την πρόσβασή μου στον προσωπικό ηλεκτρονικό λογαριασμό της! Αυτή είναι η δημοκρατικότητα αυτής της κυρίας, που όταν το Σύστημα την θεωρήσει χρήσιμη, θα την επαναφέρει στο “βρώμικο” παιχνίδι του!!    

Οι “αλκοολικοί” νεκροθάφτες της Πατρίδος μας… 

Αφού ο λόγος για τον Εφιάλτη Κώστα Σημίτη, ας θυμηθούμε όταν στη Ευρωπαϊκή Ένωση “άνοιγαν τον τάφο” της Ελλάδος και των Ελλήνων, πίνοντας το “αίμα” μας στην υγειά μας!    
Μαζί με τον “εργολάβο κηδειών” Κώστα Σημίτη, λίγους μήνες μετά την είσοδο της Ελλάδος στην Ευρωζώνη, διακρίνουμε κι άλλους νεκροθάφτες της Πατρίδος μας. τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννο Παπαντωνίου (σύντομα θα κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου) και τον Ζαν – Κλοντ – Γιούνκερ, σημερινό Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής!  

Ποια πολιτικός έπιασε τον σύζυγό της, μετά από παρακολούθηση, σε ξενοδοχείο της παραλιακής με αιθέρια ύπαρξη και έγινε το… έλα να δεις;; 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον παρακολουθούσε εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί είχαν υποπέσει στην αντίληψή της και άλλες ατασθαλίες του.
Τελικά μάζεψε τα πράγματα του και τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.... της περιοχής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: