5 Μαΐου 2017

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Το μυστικό της δολοφονίας της 36χρονης μητέρας!!!

790518-egklima.jpg
Φως στα αίτια της άγριας δολοφονίας 36χρονης Γεωργιανής, μητέρας τριών παιδιών, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Κασσάνδρας στη Χαλκιδική επιχειρούν να ρίξουν οι ανακριτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης.
Ένας 38χρονος γιατρός φέρεται ως ο δράστης του εγκλήματος και σήμερα, Παρασκευή (05/05/2017) οδηγείται ενώπιον του ανακριτή, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες, όπως ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος αλλά και περιύβριση νεκρού σε βαθμό πλημμελήματος.


Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, δράστης και θύμα φαίνεται ότι επικοινωνούσαν συχνά μέσω facebook, ενώ είχαν ιατρικό ραντεβού στις 26 Απριλίου στο «Ιπποκράτειο», όπου η 36χρονη γεωργιανή και μητέρα τριών παιδιών επρόκειτο να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση.

Έκτοτε χάνονται τα ίχνη της κι έπειτα από αστυνομικές έρευνες εντοπίζεται τελικά νεκρή σε γκρεμό, κοντά στο Παλιούρι. Στο άψυχο σώμα της βρέθηκαν τραύματα και ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου.

Εξάλλου, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η δολοφονία τελέστηκε μέσα στο «Ιπποκράτειο». Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

«Κλειδί» ως προς τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 36χρονης θεωρείται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο και αναμένεται μετά το τέλος των ειδικών εργαστηριακών εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: