17 Μαΐου 2017

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον 54χρονο προϊστάμενο του ΟΣΕ: Έδωσε σε πυροσβέστη τον σταυρό, για να τον δώσει στα παιδιά του!!!

Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την τραγωδία στο Άδενδρο, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου τρένο εκτροχιάστηκε. 
Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή του τρεις άνθρωποι ενώ μεταξύ αυτών ήταν κι ένας Λαρισαίος, ο 54χρονος Αριστείδης Καλαμπαλίκης, προϊστάμενος κίνησης του ΟΣΕ.
Σύμφωνα με μαρτυρία, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, «είχε καταλάβει πως φθάνει το τέλος γι’ αυτό έδωσε στο νεαρό πυροσβέστη που τον έσωσε τον σταυρό του για να τον δώσει στα παιδιά του». 
Εμφανώς συγκινημένος ο επί τριάντα χρόνια συνεργάτης και φίλος του Αριστείδη Καλαμπαλίκη, ο σιδηροδρομικός Θωμάς Χαχάμης δήλωσε: «Ήταν φίλος, συνάδελφος, συνεργάτης. Συνεργαστήκαμε πάνω από 30 χρόνια μαζί. Είχαμε μία φιλία ιδιαίτερη με τον Αριστείδη. Περάσαμε πολλές διανυκτερεύσεις. Αφήνει πίσω του τρία παιδιά και τη γυναίκα του. Εύχομαι ο Αριστείδης να είναι ο τελευταίος νεκρός σιδηροδρομικός και να μην πληρώσει ο σιδηρόδρομος άλλο φόρο αίματος». Η κηδεία του 54χρονου Λαρισαίου πραγματοποιήθηκε το πρωί Τρίτης στη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: