19 Μαΐου 2017

Θα σε σκοτώσω αν μιλήσεις - ΣΟΚΑΡΟΥΝ Οι αποκαλύψεις για τον 70χρονο που βίαζε την ανιψιά του!!!

IMG_4513
Ο 70χρονος προχωρούσε στις αποτρόπαιες πράξεις του μέσα σε ένα παράπηγμα στο Μενίδι
Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τρομοκρατημένη τη γυναίκα, που αρχικά δεν ήταν σε θέση να μιλήσει
Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις των αστυνομικών για τον 70χρονο απόστρατο πτέραρχο της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Απριλίου για τον βιασμό της 34χρονης, ανάπηρης ανιψιάς του.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», ο 70χρονος, ο οποίος έχει τέσσερα εγγόνια, προχωρούσε στις αποτρόπαιες πράξεις του μέσα σε ένα παράπηγμα που βρίσκεται στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στο Μενίδι.
Σύμφωνα με την ασφάλεια πρόκειται για το Λουμάκο Παναγιώτη του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας.


Οι απειλές

Το θύμα του, η 34χρονη ανάπηρη ανιψιά του, είναι άτομο με ειδικές ανάγκες (αναπηρία 87%). «Αν μιλήσεις στους δικούς σου για ό,τι σου κάνω θα σε σκοτώσω», της έλεγε για να αποφύγει να μαθευτούν οι αποτρόπαιες πράξεις του.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν σοκαρισμένοι μέσα σε ένα παράπηγμα την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν τόσο τρομοκρατημένη που αρχικά δεν ήταν σε θέση να μιλήσει.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν με εντολή του εισαγγελέα ενώ σε βάρος του συλληφθέντα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

Καταγγελίες γίνονται στον τηλεφωνικό αριθμό 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και στο 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: