1 Μαΐου 2017

Εάν τα Σκόπια δεχθούν την προσάρτηση τους στην Ελλάδα, αυτομάτως εντάσσονται στην Ε.Ε ...!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για σκόπια
Την μοναδική διέξοδο στα Σκόπια για να αποφύγουν την διάλυση τους, μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα. Βάσει των αποφάσεων της συνόδου των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το δεδικασμένο της Βορείου Ιρλανδίας, τα Σκόπια έχουν επιλογή εάν θέλουν να γλιτώσουν τον βίαιο εξισλαμισμό, την εθνοκάθαρση και την αιματοχυσία: 
Να ζητήσουν την ενσωμάτωση τους στην Ελλάδα.

Σε αυτό μπορεί να παίξει ισχυρό ρόλο η μειονότητα ελληνικής…καταγωγής που ζει στα Σκόπια και υπερβαίνει τις 200.000 ψυχές. Μειονότητα που φυσικά δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να καταντήσει υπόδουλη σε κάποιο χαλιφάτο όπως επιθυμούν Τουρκία και Αλβανία.
Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν την ξεκάθαρη δέσμευση της ευρωπαϊκής ένωσης απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία, που της έδωσε τετελεσμένα την επιλογή να ενσωματωθεί στην Ιρλανδία και αυτομάτως να γίνει μέλος της Ευρωπαΐκής Ένωσης, οι σκοπιανοί έχουν την μοναδική ευκαιρία να επιβιώσουν. Να επιβιώσουν και να αναβαθμιστούν ως Έλληνες και Ευρωπαίοι. Υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ που μπορεί να τους προστατεύσει από τις τζιχαντιστικές ορδές Κοσόβου και Αλβανίας.
Posted by olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια: