13 Μαΐου 2017

Ριζικές αλλαγές στα στόπερ του Ολυμπιακού!

Ριζικές αλλαγές στα στόπερ του Ολυμπιακού
Σημαντικές προσθαφαιρέσεις προβλέπει το πλάνο του Ολυμπιακού για τις θέσεις των στόπερ. Δείτε ποια τα δεδομένα αυτή τη στιγμή.
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν προβληματική λειτουργία στα στόπερ και είναι λογικό να επιζητά μία καλύτερη εικόνα εν όψει της νέας σεζόν. Με τα τωρινά δεδομένα, η οπισθοφυλακή των «ερυθρόλευκων» θα έχει αρκετά ανανεωμένη σύνθεση την επόμενη περίοδο. 
Το αρχικό πλάνο, που μένει πάντως να εγκριθεί από τον νέο προπονητή (φαβορί ο Ρεμί Γκαρντ), προβλέπει την...
παραμονή του Ρέτσου, την προσθήκη του Λαΐφη (για τον οποίο όμως η Σταντάρ Λιέγης έχει συμφωνία δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο), την προσθήκη του Ρισβάνη, την αναβάθμιση του Νικολάου, αλλά και την απόκτηση ενός εγνωσμένης αξίας ξένου στόπερ. 
Το τελευταίο μοιάζει και το πιο δύσκολο να συμβεί άμεσα, καθώς δύσκολα κάποιος αμυντικός με όνομα και εμπειρία θα «κλείσει» τον Ιούνιο, και ίσως μετατεθεί για τον τελευταίο μήνα της μεταγραφικής περιόδου, ακόμη δηλαδή και μετά τα προκριματικά του Champions League. Όπως γίνεται αντιληπτό, το πλάνο δεν περιλαμβάνει τους Ντα Κόστα, Μποτία και Βιάνα. 
Η αποχώρηση του πρώτου είναι πιο πιθανή, του δεύτερου ελαφρώς λιγότερο, ενώ ο τρίτος αναμένεται να δοθεί δανεικός. Πάντως για να φύγουν οι δύο πρώτοι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να βάλει και ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του, πράγμα που δεν θα είναι δύσκολο να συμβεί καθώς ήδη υπάρχουν κρούσεις από Τουρκία για τον Ντα Κόστα και Ισπανία για τον Μποτία.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: