17 Μαΐου 2017

Καμμένος κατά Μητροπολίτη Μεσσηνίας: Μου έστελνε ολόκληρα τετράδια με ρουσφέτια!!!

Στα κέντρα νεοσύλλεκτων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.
Ειδικότερα ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι οι στρατεύσιμοι θα πηγαίνουν να παρουσιάζονται στα κέντρα που θα υπηρετήσουν, αντί όπως είπε να χάνουν 45 μέρες σε ένα Κέντρο Εκπαίδευσης υποστηρίζοντας όπως είπε ότι «έτσι θα γλυτώσουμε γύρω στα 20 εκατομμύρια από μεταθέσεις».

Σε ερώτηση του  Αντώνη Σρόιτερ γιατί δεν προχωρά το κλείσιμο στρατοπέδων κάτι που ακούγεται εδώ και 20 χρόνια, ο Π. Κάμμενος απάντησε ότι στρατόπεδα που δεν είναι χρήσιμα θα κλείσουν και αναλαμβάνει ο ίδιος της πολιτική ευθύνη.
Στη συνέχεια της απάντησης του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι μέχρι το Σεπτέμβριο η νέα οργανωτική δομή που προτείνει το ΓΕΕΘΑ θα έχει εφαρμοστεί.
Όπως είπε «το να φυλάμε αυτή τη στιγμή στρατόπεδα για να μη στεναχωρηθεί ο δήμαρχος δε γίνεται», για αυτό όπως είπε δέχεται επιθέσεις περίεργες, από αυτούς που είχαν μάθει να λειτουργούν με το ρουσφέτι.
Ειδική αναφορά έκανε ο Πάνος Καμμένος στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας λέγοντας ότι του επιτίθεται συνεχώς διότι τα τετράδια με τα ρουσφέτια που του έστελνε ο ίδιος δεν τα ικανοποιεί.
Σε διευκρίνιση που ζήτησε ο Αντώνης Σρόιτερ για το αν ο Μητροπολίτης έστελνε τετράδια με ρουσφέτια, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι έστελνε ολόκληρα τετράδια και επίσης είπε ότι οι άλλοι το κατάλαβαν, αλλά ο Μητροπολίτης αποφάσισε ότι θα επιτεθεί στον Υπουργό Άμυνας γιατί θέλει να έχει 3 στρατόπεδα και ένα βιβλίο ρουσφέτι, αυτό όπως είπε ο Υπουργός δε γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: