31 Μαΐου 2017

Έκτακτη είδηση-Τον τελειώνουν:Τσίπρας σε Μέρκελ: Αν δεν τα βρούμε, πάμε τον Ιούνιο σε Εκλογές!!!

cdscsΣαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε Εθνικές Εκλογές στα μέσα Ιουνίου, εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία για το χρέος στο επικείμενο Eurogroup.
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του 24ωρου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, φέρεται να διεμήνυσε στην Γερμανίδα Καγκελάριο, ότι εφόσον δεν δοθεί έστω και κάτι ελάχιστο για το χρέος, ως διαφαινόμενη λύση, τότε θα οδηγηθεί σε εκλογές άμεσα, εντός Ιουνίου δηλαδή.Χαρακτηριστικά, όπως μας ανέφερε ανώτατη κυβερνητική πηγή, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ενώπιον Μέρκελ και Σόιμπλε ότι:

“Αντιλαμβάνομαι ότι με οδηγείτε ως πρόβατο στη σφαγή όπως κάνατε και με τον Αντώνη Σαμαρά. Εφόσον τον Ιούνιο δεν πάρω κάτι ελάχιστο για το χρέος, τότε θα πάω σε εκλογές και βρείτε τα μετά με τον Μητσοτάκη… Αν καταφέρει να ελέγξει την κατάσταση!”
Μάλιστα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός τόνισε στην Καγκελάριο ότι:
“Αν δε σας κάνω να μου το πείτε να πάμε σε εκλογές! Εγώ θα είμαι Αντιπολίτευση και μετά ξεκινήστε από την αρχή με Κυνέρνηση ΝΔ”.
Σύμφωνα με την ανάλυση των πληροφοριών μας, ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του ετοιμάζεται πυρετωδώς και για το ενδεχόμενο αιφνιδιαστικών Εθνικών Εκλογών, εν μέσω Ιουνίου.
Η ίδια υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή μας αναφέρει ότι τελικά πιστεύουν ότι δε θα χρειαστεί να οδηγηθούμε σε εκλογές, καθώς θα υπάρξει συμφωνία για το χρέος.
Αυτό θα σημαίνει αυτομάτως ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κερδίσει σημαντικό πολιτικό χρόνο, θα εισπράξει κάποια δις ευρώ προκειμένου να ασκήσει κοινωνική πολιτική και βεβαίως όλα τα δεδομένα στην εγχώρια πολιτική σκακιέρα θα αλλάξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: