30 Μαΐου 2017

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!! Στα όρια της αυτοδυναμίας η ΝΔ – Τρεις μένουν εκτός Βουλής!!!

Σημαντικό προβάδισμα 16 ποσοστιαίων μονάδων στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη σφυγμομέτρηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσιάστηκε στα Νέα του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.
Στην παράσταση νίκηςη ΝΔ προηγείται με 56,5% τουΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία, αλλά και ένα μεγάλο τμήμα των πολιτών που έχουν ψηφίσει το κυβερνών κόμμα σε προηγούμενες εκλογές, να φαίνεται ότι αποδοκιμάζουν τα μέτρα και να εμφανίζονται απαισιόδοξοι για το μέλλον.
Είναι ενδεικτικό ότι έξι στους δέκα πολίτες που έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ (το 61% των ψηφοφόρων) θεωρούν τα μέτρα τέταρτο μνημόνιο.


Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 32,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16,5%, από 7,5% σημειώνουν ΧΑ και ΚΚΕ, 5,5% καταγράφει η ΔΗΣΥ, 2,5% η Ένωση Κεντρώων, 2% οι ΑΝΕΛ, 1,5% Το Ποτάμι και η Πλεύση Ελευθερίας, 1% καταγράφουν η Ελληνική Λύση και η ΛΑΕ, 4,5% άλλο κόμμα ενώ 14,5% των ερωτηθέντων δηλώνουν «δεν ξέρω/ δεν απαντώ».
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 69% έναντι 12,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλο κόμμα προκρίνει το 2% των ερωτώμενων ενώ 16,5% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: