22 Μαΐου 2017

Άμεση απάντηση Χρυσομάλλη στους βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ!

Αμεση απάντηση Χρυσομάλλη στους βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ
Άμεση ήταν η απάντηση του Μίλτου Χρυσομάλλη στην ανακοίνωση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.


Στην απάντησή του τονίζει:

"Οι βουλευτές Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ λένε ναι σε όλα στον Καμμένο για το στρατόπεδο. Και σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ αποδείξανε το πόσο εξουσιολάγνοι και ανθρωπάκια είναι. Προκειμένου να μην δυσαρεστήσουν τον κυβερνητικό τους εταίρο και ρισκάρουν τη θεσούλα τους και τον μισθό τους είπαν τη μόνη φράση που ξέρουν καλά: ναι σε όλα.
Οπως αναφέρουν στην τελευταία παράγραφο ανακοίνωσής τους, συμφωνούν με ό,τι πει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας, δηλαδή ο κ. Καμμένος για το θέμα του στρατοπέδου. Αρα να κλείσει. Εύγε "περήφανοι" βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Να σας χαίρονται οι Μεσσήνιοι... και χωρίς στρατόπεδο!!! 

Στην ίδια ανακοίνωση υποστηρίζουν ότι κανείς βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν χειροκρότησε τις δηλώσεις Καμμένου για τον μητροπολίτη Μεσσηνίας. Ωστόσο ξέχασαν να  πούνε ότι και κανείς βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε να ψέξει τον κ. Καμμένο για αυτές του τις δηλώσεις. Για άλλη μια φορά αποδεικνύονται ψεύτες και ανθρωπάκια. 

Οσον αφορά το γεγονός ότι κανείς βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει ότι θέλει να κλείσει το στρατόπεδο, να υπενθυμίσω ότι στη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο ο κ. Κωνσταντινέας ζήτησε να μετατραπεί το στρατόπεδο σε επιχειρησιακό κέντρο για την πολιτική προστασία και η κ. Κοζομπόλη συντάχθηκε με τις επιθυμίες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αμυνας. Ο κ. Κατρούγκαλος δεν έχει κάνει καμία δήλωση, προφανώς γιατί δεν ξέρει ούτε πού βρίσκεται το στρατόπεδο.

Σχολιάζοντας τις προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπό μου, απλά τους υπενθυμίζω ότι είμαι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός διατηρώντας τεχνικό γραφείο στην Καλαμάτα, προερχόμενος από δύο γονείς ιατρούς που πρόσφεραν για πολλές δεκαετίες ιατρικές υπηρεσίες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στους Μεσσήνιους. Μόνο τζάκι δεν μπορεί να με χαρακτηρίσει κανείς και ειδικά πολιτικό. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κυκλοφορώ με άνεση στη Μεσσηνία και να συνομιλώ με τους συμπολίτες μου κοιτάζοντάς τους στα μάτια, γιατί δεν τους εξαπάτησα, ούτε τους κορόιδεψα. Δεν τους έταξα παροχές 12 δισ. για να με ψηφίσουν και μετά τους φόρτωσα στην πλάτη δύο μνημόνια με τα σκληρότερα μέτρα που έφερε ποτέ κυβέρνηση. Γι' αυτό μπορώ να περπατάω περήφανος, σε αντίθεση με εσάς που κρατάτε ομπρέλα μέσα στο κατακαλόκαιρο… γιατί το "παίζετε" ότι βρέχει. 

Ο κόσμος σάς έχει καταλάβει κ. Κατρούγκαλε, κ. Κοζομπόλη και κ. Κωνσταντινέα. Η Νέμεσις πλησιάζει".

 Μίλτος Χρυσομάλλης
Δρ. πολιτικός μηχανικός, πολιτευτής Μεσσηνίας Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: