11 Δεκεμβρίου 2017

Εξέλιξη - σοκ στην άγρια δολοφονία γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας - Τη σκότωσε και έβαλε στο κεφάλι του πτώματος σακούλα!!!

Νέα στοιχεία στην υπόθεση... – Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είχε εντοπιστεί στο διαμέρισμα όπου διέμενε στον Άγιο Παντελεήμονα. 
- Η άτυχη γυναίκα, η σορός της οποίας βρέθηκε τυλιγμένη σε σακούλες απορριμμάτων, βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι μιας γυναίκας - Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη δολοφονία της 48χρονης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία μίας 48χρονης Κινέζας στις 26 Οκτωβρίου 2017 στο διαμέρισμά της. Πίσω από την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, κρύβεται μία 27χρονη από Μπαγκλαντές.
 

Τη σκότωσε και έβαλε στο κεφάλι του πτώματος σακούλα

Στη συγκεκριμένη ανθρωποκτονία ήταν έντονο το στοιχείο της βίας, καθώς η σορός του θύματος είχε βρεθεί κάτω από κρεβάτι, το σώμα ήταν περιτυλιγμένο με σεντόνι, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάυλον σακούλα και είχε περιτυλιχθεί με κασκόλ, τα χέρια και πόδια ήταν δεμένα και ο λαιμός ήταν περιδεδεμένος με φουλάρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη γενικότερη ανάλυση της «σκηνής» του εγκλήματος, σε συνδυασμό με τα επιμέρους αξιολογικά στοιχεία, που συνέθεταν τη μορφολογία της συγκεκριμένης υπόθεσης, οι Αρχές προσανατολίστηκαν στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο του θύματος, προκειμένου να προσδιορίσουν τον «κύκλο» των υπόπτων και να σχηματοποιήσουν το περίγραμμα της υπόθεσης.

Εξετάσθηκε το σύνολο σχεδόν των προσώπων, που εντάσσονταν στον κύκλο των προσωπικών επαφών και γνωριμιών του θύματος και μέσα από τη διαδικασία αυτή προδιαγράφηκε η ύπαρξη προσωπικών διαφορών του θύματος, με 27χρονη υπήκοο Μπαγκλαντές, στο πρόσωπο της οποίας οι αστυνομικοί εστίασαν το ερευνητικό τους ενδιαφέρον.

Η συγκεκριμένη αλλοδαπή εξετάστηκε επανειλημμένα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και υπό την πίεση των αντιφάσεων στις οποίες περιέπεσε, σε σχέση με το υπόλοιπο προανακριτικό υλικό, ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, περιγράφοντας με λεπτομέρειες την αλληλουχία των πράξεών της.

Όπως προέκυψε, τρεις ημέρες πριν βρεθεί η σορός της δολοφονηθείσας, μετέβησαν μαζί στο σπίτι του θύματος, προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταξύ τους διαφορές.

Τη χτύπησε αρχικά με ηλεκτρικό σίδερο στο κεφάλι και μετά την έπνιξε

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δράστιδα προχώρησε στην εγκληματική της ενέργεια, χρησιμοποιώντας αρχικά ηλεκτρικό σίδερο, με το οποίο τη χτύπησε στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια της απέφραξε τις αεροφόρους οδούς με τα χέρια της.

Τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος της δράστιδος, βρέθηκε μεταξύ άλλων σημείων, στην εξωτερική επιφάνεια της σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Η υπόθεση ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη της δράστιδας με ένταλμα που εξέδωσε ο Ανακριτής, με βάση τη δικογραφία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: