16 Δεκεμβρίου 2017

Super ροζ σκάνδαλο στην Άρτα! – Έμεινε κάγκελο με όσα είδε η απατημένη σύζυγος!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ροζ σκανδαλο
Ακόμη και οι σεναριογράφοι της θρυλικής σαπουνόπερας «Τόλμη και γοητεία» θα ζήλευαν όσα συμβαίνουν εδώ και 17 χρόνια σε ένα χωριό της Αρτας.
Οι αποκαλύψεις για ένα ερωτικό τρίγωνο, που έχουν προκαλέσει σούσουρο στην περιοχή, έχουν όλα τα συστατικά για να γίνουν σίριαλ με υψηλή τηλεθέαση, καθώς διανθίζονται από απιστίες, παράλληλες σχέσεις, παρακολουθήσεις από ντετέκτιβ, καταγραφές «ροζ» βίντεο που κάνουν τον γύρο του χωριού και οικογένειες στα πρόθυρα διάλυσης! Με πρωταγωνίστρια...
αμερικανικής σειράς μοιάζει αναμφισβήτητα και η 36χρονη ψηλόλιγνη καλλονή με τα μεγάλα γαλανά μάτια, τη φυσική ξανθιά χαίτη και το εκτυφλωτικό χαμόγελο, που δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια όταν πληροφορήθηκε ότι ο κατά 14 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της (με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες) την απατούσε από την πρώτη στιγμή! 

Η έκπληξή της μετατράπηκε σε απέραντη οργή, όταν ανακάλυψε ότι ο 50χρονος δεν διέκοψε ποτέ τη σχέση πάθους που διατηρούσε από τότε που πήγαινε στο λύκειο με συμμαθήτριά του, η οποία μάλιστα είναι και… γειτόνισσά τους, αναφέρει η Espresso.

Η 36χρονη μητέρα δίδυμων κοριτσιών, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο στο πέρασμά της, μεγάλωσε σε χωριό των Ιωαννίνων ουσιαστικά μόνο με τη μητέρα της, αφού ο πατέρας της σκοτώθηκε όταν ήταν μόλις πέντε ετών. Με τον σύζυγό της παντρεύτηκε με προξενιό, όταν αυτή ήταν 19 ετών και εκείνος 33! Αν και μιλάμε για το 2000 και όχι για το 1960, η μητέρα της κοπέλας τής… ανακοίνωσε ότι θα παντρευόταν άμεσα τον συγκεκριμένο άντρα, επειδή είχε περιουσία και θα περνούσε μαζί του μια άνετη ζωή. Η διαφορά ηλικίας δεν τέθηκε ποτέ ως ζήτημα, αφού η κοπέλα πείστηκε ότι αυτό ήταν το σωστό.

Το περίεργο ήταν ότι, όταν είδε την εντυπωσιακή μέλλουσα γυναίκα του ο 33χρονος μελαχρινός άντρας, δεν ενθουσιάστηκε ούτε με το παρουσιαστικό της ούτε με τη γλυκύτητα και τη φυσική συστολή της! Μάλιστα, η αδιαφορία του προς το πρόσωπό της ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό. Η νεαρή γυναίκα έπεισε τον εαυτό της ότι ήταν απλώς ντροπαλός κι έτσι ο γάμος έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Φυσικά, το 19χρονο κορίτσι δεν γνώριζε για την ιστορία πάθους που έκρυβε ο άντρας του…

Φρόντισαν, όμως, να μάθει τα πάντα οι «κακές γλώσσες» του χωριού, που έσπευσαν έπειτα από λίγο καιρό να την ενημερώσουν για τον σφοδρό έρωτα του άντρα της με τη μελαχρινή συμμαθήτριά του, η οποία μάλιστα έμενε με την οικογένειά της κοντά τους. Κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά, μάλιστα, ο σύζυγος της ξεφούρνισε φουρκισμένος ότι εξακολουθούσε να έχει σχέση με τη γειτόνισσα, με την οποία ερωτεύτηκαν στο σχολείο, στα 16 τους, και ότι ήταν η μοναδική γυναίκα που αγάπησε!

Τα δίδυμα παιδιά της

Παρ’ όλα αυτά, η καλλονή επέλεξε να μείνει με τον άντρα που παντρεύτηκε! Τα πρώτα χρόνια φαινόταν ότι είχε πάθει κατάθλιψη, αλλά τη βοήθησε να συνέλθει σταδιακά το μεγάλωμα των δίδυμων παιδιών της. Οταν, όμως, τα κορίτσια μεγάλωσαν αρκετά, άρχισαν πάλι οι έντονοι τσακωμοί του ζευγαριού, με τις δίδυμες να γίνονται πολλές φορές μάρτυρες ομηρικών καβγάδων. Σιγά σιγά, το ποτήρι ξεχείλισε για την πανέμορφη ξανθιά, που οργίστηκε τόσο πολύ, ώστε αποφάσισε να φτάσει την ιστορία στα άκρα και μίλησε στις κόρες της για τα… τερτίπια του πατέρα τους!

Ομως, δεν έμεινε σε αυτό, αλλά προχώρησε και σε μια σκληρή πράξη εκδίκησης. Μια και ποτέ δεν της έλειψαν τα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια, προσέλαβε κρυφά από όλους ιδιωτικό ερευνητή και τον έβαλε να μαγνητοσκοπήσει κρυφά τις ερωτικές περιπτύξεις του συζύγου της με τη γειτόνισσα! Οταν έφτασε στα χέρια της το «ροζ» υλικό, αφού πλήρωσε αδρά τον ντετέκτιβ, το έδειξε αρχικά στις ανήλικες κόρες της και κατόπιν άφησε με τον τρόπο της να διαρρεύσει στο χωριό!

Κάποιοι λένε ότι η απατημένη σύζυγος το έκανε για να ενημερώσει τον… ομοιοπαθή σύζυγο της 50χρονης «πέτρας του σκανδάλου». Ο άνδρας, τα τρία ενήλικα παιδιά τους, συγγενείς, φίλοι και γείτονες «πάγωσαν» όταν είδαν με τα μάτια τους το «ροζ» οπτικοακουστικό υλικό με το παράνομο ζευγάρι εν δράσει και, όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, για τις οποίες ακόμα συζητούν στο χωριό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: