19 Ιανουαρίου 2018

Ειρήνη Λαγούδη: Η αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω - κάτω: Βρέθηκε δεμένη με χειροπέδες!!!

Ειρήνη Λαγούδη: Η αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω - κάτω: Βρέθηκε δεμένη με χειροπέδες
Ειρήνη Λαγούδη: Νέα στοιχεία σοκ - Τι αποκαλύπτει ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένεια της άτυχης μητέρας - Σε ποιον δάνεισε 70.000 ευρώ η Ειρήνη; Η οικογένειά της υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο!
Δεν έχει τελειωμό το θρίλερ με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς όσο περνούν οι ημέρες τόσο περιπλέκεται το μυστήριο.
Ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένειά της αποκαλύπτει πως η αδικοχαμένη μητέρα ήταν δεμένη με πλαστικές χειροπέδες σε «στάση προσευχής» μέσα στο αυτοκίνητό της όπου βρέθηκε απανθρακωμένη.Μιλώντας στην Espresso ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ανέφερε πως τα χέρια της Ειρήνης Λαγούδη ήταν δεμένα με tire ups που χρησιμοποιούνται για το δέσιμο των καλωδίων.
Μάλιστα, αποκάλυψε πως τα χέρια της ήταν μπροστά στο στήθος της και ότι ενδεχομένως δεν βρέθηκαν σημάδια στους καρπούς της, είτε επειδή το θύμα έφερε εγκαύματα, είτε γιατί φορούσε μακριά μανίκια.
«Βρήκα στον τόπο του εγκλήματος κάτι πλαστικές χειροπέδες. Κοιτάζοντας και τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από το θύμα, συμπεραίνω ότι ήταν δεμένη και σε στάση προσευχής» δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια.

Η οικογένειά της υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία
Την ίδια ώρα, αν και όλα τα στοιχεία της νεκροτομής συνηγορούν στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, οι στενοί συγγενείς της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών εξακολουθούν να πιστεύουν πως δολοφονήθηκε και την Πέμπτη προχώρησαν στην υποβολή μήνυσης για ανθρωποκτονία με δόλο σε βάρος αγνώστων. 

«Όταν θα ταυτοποιηθούν ευθύνες με συγκεκριμένα πρόσωπα, τότε θα ασκηθεί και η ποινική δίωξη», διευκρίνισε ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη.

Σε κάθε περίπτωση, φως στις συνθήκες θανάτου της αδικοχαμένης μητέρας θα ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, το πόρισμα των οποίων αναμένεται από μέρα σε μέρα.

Σε ποιον δάνεισε 70.000 ευρώ η Ειρήνη;
«Κλειδί» για την υπόθεση θανάτου της 44χρονης είναι πλέον οι 70.000 ευρώ που δάνεισε η άτυχη γυναίκα, καθώς οι Αρχές στρέφουν τις έρευνές τους στο σενάριο της τοκογλυφίας.

Ένας καυγάς με δυο άντρες το πρωί της εξαφάνισης, τα δανεικά των 70.000 ευρώ και ένας μεγάλος έρωτας είναι το παζλ που προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνούν αν η Ειρήνη Λαγούδη λίγες ώρες πριν πεθάνει έπεσε θύμα εκβιασμού από τοκογλύφους, σύμφωνα με το STAR.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: