24 Φεβρουαρίου 2018

Ειρήνη Λαγούδη: Πυκνό μυστήριο - Τι δείχνει η πατημασιά μέσα στο αυτοκίνητο!!!

Ειρήνη Λαγούδη: Πυκνό μυστήριο - Τι δείχνει η πατημασιά μέσα στο αυτοκίνητο
Ένα αποτύπωμα αποτελεί το νέο στοιχείο «φωτιά» που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.Ειρήνη Λαγούδη - Νέες αποκαλύψεις από τον αδερφό της άτυχης μητέρας.
Το ίχνος αυτό πιθανότατα από σόλα παπουτσιού στο εσωτερικό του χρυσαφί Ford Ka  ίσως να σημαίνει ότι η 44χρονη προσπάθησε να βγει την τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο όχημά της.Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα γιατί δεν...
άνοιξε κάποια από τις πόρτες ή δεν έσπασε κάποιο τζάμι, ώστε να βγει έξω και να εισπνεύσει καθαρό αέρα.Mιλώντας στην Espresso o πρώην υπαρχηγός  του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος ετοιμάζει μελέτη πάνω στην έκθεση αυτοψίας, ανέφερε αρχικά ότι έχει εντοπίσει ύποπτα στοιχεία που τον κάνουν να συγκλίνει ακόμη περισσότερο στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
«Είμαι πεπεισμένος γι’ αυτό. Αν η δικογραφία έχει στραφεί προς την κατεύθυνση  της αυτοκτονίας και διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, όταν υποβληθούν τα στοιχεία από την πλευρά της οικογένειας, φρονώ ότι θα αλλάξουν άρδην πάρα πολλά. Εξάλλου το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας στηρίζεται μόνο σε ενδείξεις. Θέλω να πω το ότι θα στείλεις sms δε σημαίνει ότι θα κάνεις πράξη τα όσα γράφεις», είπε χαρακτηριστικά.


Συντάξεις: Πώς θα πάρετε πίσω τα αναδρομικά
Espresso/newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: