23 Μαρτίου 2018

EKTAKTO! ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!...!!!

tourk_ellas-1ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ! ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ!
Δεσμεύουν Ανατολική Θράκη και περιοχές δίπλα στον Εβρο οι Τούρκοι για πτήσεις μαχητικών! 
Έτσι όπως πάει σε λίγο θα δεσμεύσουν και τα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ! Απόπειρες «γκριζαρίσματος» της περιοχής. Όλα γι αυτό το λόγο γίνονται…Σε μια πρωτοφανή – στα χρονικά κίνηση – προχώρησε η Άγκυρα με την οποία τελειώνει και τυπικά το «μορατόριουμ» και στον Έβρο.
Ανακοίνωσε πτήσεις περιπολίας στην Α.Θράκη και δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.Και επειδή δεν τους έχουμε για κράτος που τηρεί τον νόμο, ας προετοιμαστούμε και για καμιά εισβολή εντός ελληνικού εναέριου χώρου… Προχώρησε σε δέσμευση περιοχών στον εναέριο χώρο της Ανατολικής Θράκης και σε πολύ μικρή απόσταση από τον Έβρο!
madf
Οι Τούρκοι, με την ΝΟΤΑΜ Β0719/18 δεσμεύουν περιοχή δίπλα στην έδρα της μονάδας που έπιασε τους δύο Έλληνες στρατιώτες για χρονικό διάστημα από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 19 Μαΐου, όπως αναφέρει το news.gr
Η περιοχή αυτή θα παραμένει κλειστή καθημερινά από τα ξημερώματα στις 5 μέχρι στις 12 τα μεσάνυχτα.
Επίσης, με την ΝΟΤΑΜ Β0724/18 δεσμεύουν επί της ουσίας ολόκληρη την νότια Ανατολική Θράκη για πτήση περιπολίας από τις 6 το πρωί της Παρασκευή μέχρι και τις 9 το βράδυ.
Το ύψος είναι αρκετά μεγάλο, κάτι που κάνει τις στρατιωτικές πηγές να πιθανολογούν την πτήση αεροσκάφους ή αεροσκαφών και μάλλον όχι ελικοπτέρων.
Το περιστατικό δεν έγινε τυχαία στις Καστανιές Εβρου, αλλά οι Τούρκοι είχαν σαν στόχο και σκοπό να γκριζάρουν ολόκληρη την περιοχή, όπως έχουμε γράψει και στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» και το επιβεβαιώνουν και στρατιωτικά πόρταλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: