25 Απριλίου 2018

Η συγκινητική ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά για τον πατέρα της!!!

84833.jpg
Είκοσι τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του Γιώργου Γεννηματά. Με αυτή την αφορμή η Φώφη Γεννηματά έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.«Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο με τα κείμενά του, θυμήθηκα αυτό τόσο επίκαιρο απόσπασμα:

“Η χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής για τη χώρα είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Απαιτεί κατ’ αρχήν εθνική ομοψυχία στη βάση και εθνική συνεννόηση στην κορυφή. Και τα δύο δυστυχώς έχουν υπονομευτεί, αν δεν έχουν δυναμιτιστεί από την πολιτική μιας κυβέρνησης που είναι κατώτερη των περιστάσεων, που άνοιξε βαθιά κοινωνικά ρήγματα και βεβαίως έχει αυτοαπομονωθεί από τα άλλα πολιτικά κόμματα με τις λαθεμένες της πρωτοβουλίες. Πρέπει ακόμα να σημειωθεί ότι στους κόλπους της Κυβέρνησης παρουσιάζεται το φαινόμενο της εξώθησης στα άκρα κάτι που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και όχι βέβαια την ελληνική πλευρά”.
Γιώργος Γεννηματάς, Ιανουάριος 1991 (για Κυβέρνηση ΝΔ-Μητσοτάκη)
Η ιστορία επαναλαμβάνεται… (2018 Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)».Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής συνοδεύει την ανάρτησή της με φωτογραφία του Γιώργου Γεννηματά να αγορεύει στο βήμα της Βουλής υπό τον τίτλο: 24 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα και τόσο νωρίς.

24 χρόνια σήμερα από τότε που έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα και τόσο νωρίς. https://bit.ly/2KcfYDm 

Δεν υπάρχουν σχόλια: